Jump to content

Mehdi

Member
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About Mehdi

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thank you Kirill for your answer. This one is on me, the Group containing the macro was disabled that's why it wasn't appearing, your scripts helped me figure that out 🙏 Mehdi
  2. Hi guys, I've been using this amazing workflow for a while now, but since recently I noticed it was not finding some of my KM macros. For example, I have a macro called "journal", and this is what I get when I type "km journal" [06:14:22.602] Logging Started... [06:14:24.247] Alfred Maestro[Script Filter] Queuing argument '' [06:14:24.486] Alfred Maestro[Script Filter] Queuing argument 'j' [06:14:24.596] Alfred Maestro[Script Filter] Queuing argument 'jo' [06:14:24.663] Alfred Maestro[Script Filter] Queuing argument 'jou' [06:14:24.730] Alfred Maestro[Script Filter] Queuing argument 'jour' [06:14:24.895] Alfred Maestro[Script Filter] Queuing argument 'journ' [06:14:24.989] Alfred Maestro[Script Filter] Queuing argument 'journa' [06:14:25.143] Alfred Maestro[Script Filter] Queuing argument 'journal' [06:14:25.760] Alfred Maestro[Script Filter] Script with argv 'journal' finished [06:14:25.763] STDERR: Alfred Maestro[Script Filter] 🍺 06:14:25 workflow.go:307: ------- Alfred Maestro/0.2.2 (AwGo/0.17.0) ------- 06:14:25 files.go:66: [ERROR] delete tempfile "~/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred/Workflow Data/iansinnott.keyboardmaestro/kmMacros844108717": remove /Users/mac/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred/Workflow Data/iansinnott.keyboardmaestro/kmMacros844108717: no such file or directory 06:14:25 feedback.go:441: Sent 1 result(s) to Alfred 06:14:25 feedback.go:431: Feedback already sent. Ignoring. 06:14:25 workflow.go:387: ------------------ 523.388931ms ------------------ [06:14:25.804] Alfred Maestro[Script Filter] { "variables": { "AW_SESSION_ID": "IDPNHJLHDVTMM0LUJ2S6IYAX" }, "items": [ { "title": "No macros found", "subtitle": "Try a different query.", "valid": false, "icon": { "path": "/System/Library/CoreServices/CoreTypes.bundle/Contents/Resources/AlertCautionIcon.icns" } } ] } The macro is definitely present in KM, active and working properly. This is just an exemple, there are many many more macros that the workflow is not finding (but he's finding some). What am I missing ?
  3. Starting debug for 'LastPass CLI' [2019-02-03 14:35:39][ERROR: action.script] 2461:2743: execution error: Error: Unable to retrieve password from askpass (no reply) (1) [2019-02-03 14:36:04][ERROR: input.scriptfilter] Code 1: <?xml version="1.0"?> <items> <item uid="error-login"><arg>'error-login', ''</arg><title>It appears you are not logged in to LastPass.</title><subtitle>Please login using the 'lplogin' command or press 'ctrl' + enter to login now.</subtitle><icon>icon.png</icon></item> </items> [2019-02-03 14:36:15][ERROR: action.script] 2461:2743: execution error: 2019-02-03 14:36:10.953 passwordInput.osascript[18759:3293227] moreMenu loaded... /bin/bash: line 1: 18764 Abort trap: 6 /usr/local/bin/lpass ls --sync=now > /dev/null 2>&1 (134) [2019-02-03 14:36:30][ERROR: input.scriptfilter] Code 1: <?xml version="1.0"?> <items> <item uid="error-login"><arg>'error-login', ''</arg><title>It appears you are not logged in to LastPass.</title><subtitle>Please login using the 'lplogin' command or press 'ctrl' + enter to login now.</subtitle><icon>icon.png</icon></item> </items> [2019-02-03 14:36:34][ERROR: action.script] 2461:2743: execution error: /bin/bash: line 1: 18793 Abort trap: 6 /usr/local/bin/lpass login --trust "be*********@gmail.com" (134) [2019-02-03 14:36:47][ERROR: input.scriptfilter] Code 1: <?xml version="1.0"?> <items> <item uid="error-login"><arg>'error-login', ''</arg><title>It appears you are not logged in to LastPass.</title><subtitle>Please login using the 'lplogin' command or press 'ctrl' + enter to login now.</subtitle><icon>icon.png</icon></item> </items> [2019-02-03 14:36:51][ERROR: action.script] 2461:2743: execution error: Error: SSL connect error. (1) [2019-02-03 14:37:08][ERROR: action.script] 2461:2743: execution error: /bin/bash: line 1: 18846 Abort trap: 6 /usr/local/bin/lpass login --trust "be*********@gmail.com" (134) [2019-02-03 14:37:38][ERROR: action.script] 2461:2743: execution error: /bin/bash: line 1: 18868 Abort trap: 6 /usr/local/bin/lpass login --trust "be*********@gmail.com" (134) @stuartcryan here is a sample of the errors i'm getting, it does end up working after 3 or 4 tries but still getting errors, and prompt sometimes not appearing, and sometimes appearing twice in a row.. I did the chmod +x manoeuvre, those script are executable. Mehdi
  4. I have posted the debug messages just above @deanishe it might be the same problem.
  5. Is this workflow still working ? I have to try the login command a dozen time before the prompt for master password appears, and even then, it doesn't login .. [2019-01-23 21:00:13][ERROR: action.script] 2461:2743: execution error: Error: Unable to retrieve password from askpass (no reply) (1) [2019-01-23 21:00:37][ERROR: action.script] 2461:2743: execution error: 2019-01-23 21:00:20.450 passwordInput.osascript[43281:20181072] moreMenu loaded... /bin/bash: line 1: 43280 Segmentation fault: 11 /usr/local/bin/lpass login --trust "be********@gmail.com" (139)
  6. Thank you Yigit for a great workflow, i'm using it and very happy with it. Next step is to make my todo app trigger it when I switch tasks @nikivi thank you for the inspiration, I'll look into keyboard maestro and try to replicate that! @Maddog here is what you're looking for : https://github.com/w0lfschild/moreMenu Mehdi
  7. Awesome, if I can shorten the default keyword from youtube to y or yt that's all I need ! Thanx guys Mehdi
  8. Mehdi

    Hi Vero,

     

    For some reason I can't see the reply editor anymore, nor the quote links under the messages .. 

     

    MHv1aUf.png

     

     

    Mehdi

  9. Hi everyone, Just starting to play with Alfred Workflows a little bit and I find it amazing! I created a very simple workflow to launch a youtube search, so that instead of : finding Chrome Cmd + T Entering youtube.com Waiting for page to load Click in the search input field Type in your search Enter Wait for the page to load It becomes : Ctrl + Space Type in yt your search Enter Wait for the page to load I timed it and it now takes me 5seconds from the moment I want to search for something to the moment I have the search results displayed, compared to 30sec before.. depending of how many times a day you research something on youtube, it adds up to a few minutes gained every day Hope you guys enjoy it. You can download the workflow here : https://drive.google.com/open?id=0B6iNJEvkpFeedlg5UVV0OGZGV1k Note : I know this is a very (very) simple workflow, but I searched the forum and couldn't find anything, so may be it can help someone out some day. Mehdi
  10. I added the --fail and --silent. Also, you're right it's instant, I was uploading a youtube video in the background that's what was slowing the internet down.. I feel like such a newbie on this one, sorry Thanx a ton for your help, now I have Airmail, Trello and Youtube all perfectly setup on Alfred .. feels like the beginning of a love story between a man and a software Mehdi
  11. You're right. Here's the workflow : https://drive.google.com/open?id=0B6iNJEvkpFeeV1lxX3VNX2NtWlE As for my configuration : - Alfred 3 - Mac OS Sierra 10.12.5 No changes to the default configuration. Mehdi
  12. Now it works so it was indeed the timeout stopping it, thanx a lot Though it still says "[ERROR: action.script]" in the logs, and it takes about 6 seconds for a simple curl ping .. not the most efficient for quick add as I have to wait for the confirmation notification before moving on :/ Mehdi
  13. I did that yesterday but it wasn't doing anything, but I found the issue. I just upgraded from airmail 2 to 3 but the app was still called airmail 2 in the folder. Fixed, thanx Mehdi
  14. I get an error .. [ERROR: action.script] % Total % Received % Xferd Average Speed Time Time Time Current Dload Upload Total Spent Left Speed 0 0 0 0 0 0 0 0 --:--:-- --:--:-- --:--:-- 0 0 0 0 0 0 0 0 0 --:--:-- --:--:-- --:--:-- 0 0 0 0 0 0 0 0 0 --:--:-- 0:00:01 --:--:-- 0 0 0 0 0 0 0 0 0 --:--:-- 0:00:02 --:--:-- 0 0 0 0 0 0 0 0 0 --:--:-- 0:00:03 --:--:-- 0 curl: (28) Operation timed out after 3002 milliseconds with 0 out of 0 bytes received I also tried changing "{query}" by '{query}' as " inside " seemed weird but same error still .. Mehdi
  15. Thanx a lot @dunkaroo and @vitor ! Really appreciate the help. Got it vitor, i'll follow those guidelines next time, I love alfred and i'm just starting to play with creating my own workflows so there will probably be a next time hehe. One thing vitor, could you please edit out the url like I did in my initial post please (replace the id in the url by aaaaa or anything else), just a preventive measure to avoid having my trello spammed, should have thought about it before posting. Mehdi
×
×
  • Create New...