Jump to content

idea4IT

Member
  • Content Count

    105
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    16

Everything posted by idea4IT

  1. I can't open the screenshot for some reason. Could you open an issue here please: https://github.com/fniephaus/alfred-dropbox/issues Thanks!
  2. I just restarted my MacBook and oddly enough, it seems to be working now. Thanks for your time anyway!
  3. Hi there, I'm running Alfred 3.0.1 (Build 671) and having the problem that the 'fn' action modifier does not work anymore. AFAIK, it also didn't work under 3.0.0. When pressing 'fn' in one of my workflows, the action is displayed correctly, but when hitting enter, the default action (no modifiers) is triggered. I changed the modifier to 'ctrl' and then everything was working as intended, so I guess it's an Alfred bug. Best, Fabio
  4. Fortunately, Pocket seems to be handle URLs as unique, so you can't add the same URL twice. That solves the problem!
  5. I need to keep track of the corresponding ID. In this specific case, two IDs can have the same URL, so that'd be ambiguous. Mh, let me try to think about something
  6. Oh nice! I didn't know about this. Is there any way to have more than just the URL as arg while being able to do the Quicklook? Or is there a way to define arguments depending on the current modifier?
  7. Have you tried copying a link and then hitting CTRL+L?
  8. What do you mean by a "Preview"? A text version of the link? Unfortunately, Alfred Workflows can't really render HTML Previews or something like that. You could extend the workflow with a text preview, but since it would only be possible to show a few words, I doubt that it'd be very useful. Any other ideas?
  9. Hi Chris, Please upgrade to the new v1.4 and let me know if the issue persists: https://github.com/fniephaus/alfred-vmcontrol/releases/tag/v1.4 I will push another update soon...
  10. Thanks for reporting this. I'll have a look into this as soon as I can!
  11. Thanks, Eric. I think I was able to track down the problem! Here's a new version that should fix it: https://github.com/fniephaus/alfred-gmail/releases/tag/v1.2 The workflow saves the access token in your keychain, so the file is supposed to be created if it does not exist. Deleting the file will force you to re-authenticate. In v1.2 I've now added a shortcut (`wf:deauth`) for doing this.
  12. Hi Eric, Thanks for getting in touch. Could you also please delete the `com.fniephaus.gmail` entry from your keychain and then try again? Unfortunately, I can't really tell from your log what's causing your issue. What workflow, Alfred version and operating system are you using? Fabio
  13. Hi Sebastian, Thanks for the bug report. Could you please delete the `com.fniephaus.gmail` entry from your keychain and then try again?
  14. Hi scraplesh, Thanks for your feedback. The problem is that the caching format has been changed with version 4. This means that it's necessary to clear the cache when upgrading from all versions below v4.0. And exactly this should now happen automatically if you install the latest version (v4.3): https://github.com/fniephaus/alfred-pocket/releases/tag/v4.3 Can you give it a try and let me know if this has resolved your issue? Thanks, Fabio
  15. The access token is saved in your Keychain, so it's not deleted when you reset the workflow. Resetting the workflow will delete all workflow-related settings as well as the cache. Hope this helps.
  16. Are you using the latest version? Could you run "pocket wf:reset"? If the problem persists, how can I reproduce the problem?
  17. Oh yes, you're right! Thanks, I didn't know about that... I've fix it
  18. Thanks for the info, Chris! I've updated Alfred-Workflow and pushed a new release which adds support for OS X 10.6+: https://github.com/fniephaus/alfred-pocket/releases/tag/v4.1
  19. That's definitely something that could be improved. I haven't really thought about it yet...and some things like notifications require the user to press enter. I've opened an issue on GitHub: https://github.com/fniephaus/alfred-gmail/issues/12 Feel free to comment on that or even open more issue with more ideas!
  20. Simply install the workflow, uncheck both Gmail entries in Alfred Preferences > Features > Web Search and then run the workflow using the 'gmail' keyword. Hope this helps
  21. Sorry Andrew for not checking it myself. I think this can be closed now. Thanks! Happy holidays
  22. Version 1.0 now is final! https://github.com/fniephaus/alfred-gmail/releases/tag/v1.0
  23. I just pushed an update which should fix this problem: https://github.com/fniephaus/alfred-pocket/releases/tag/v3.1
  24. Hi guys, In order to implement a "Back" button in my workflow, I've tried to use an item with an empty autocomplete attribute. Unfortunately, Alfred seems to just ignore these kind of items instead of applying the empty attribute. Here's an example: Alfred value: "gmail INBOX" Item selected: "Back" with empty autocomplete attribute Expected behavior: Alfred value changed to: "gmail " Current behavior: Alfred value: "gmail INBOX" -> nothing happens Alfred version & build number: v2.5.1 (308) OS X version: Yosemite 10.10 Is there a good reason why Alfred ignores this? Cheers, Fabio
  25. Nothing in particular. You shouldn't be able to notice any changes if everything's working fine! This is weird. First of all, you don't need the app the be installed. The sorting order should already be recent articles first. I might add customization options like "show archived items" later. I'll open an issue for that on GitHub. If you could send me your access token via PN, I might be able to debug the problem. You can find the token in your KeyChain Access and it's in a login item called 'com.fniephaus.pocket'. Obviously, I won't change anything in your Pocket list... Cheers, Fabio
×
×
  • Create New...