Jump to content

garyh

Member
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

garyh's Achievements

Helping Hand

Helping Hand (3/5)

0

Reputation

  1. Oh wow, awesome! Thanks @deanishe!!! EDIT: and it works flawlessly!
  2. I'd like to see my pinboard bookmarks in the default search scope the same way Safari/Chrome's are available in the Web Bookmarks feature page. Rusty Pin in particular uses a cache for its bookmarks so they're all available locally in a .plist file. It would just be cool to be able to plug those in to the default results
  3. I really love the bookmark functionality of Alfred, but I'm transitioning my Safari/Chrome bookmarks online to Pinboard so I lose that handy default search power. I'm not sure if this counts as a feature request, but is it possible to use something like the Rusty Pin ( https://github.com/spamwax/alfred-pinboard-rs ) extension's cache (I think it's just saving them to a .plist) as a source? Or is there some fancy way this could be done with workflows?
  4. AH! Vero is a genius, that was totally it Thank you so much!
  5. Could this be a future feature in Alfred? It would be great to get to the root of this, because I'm actually fairly stumped. I've closed every application and process I can think of besides Alfred and iTerm and it still doesn't seem to work (even after a reboot)
  6. Mostly - I've had it quit working randomly on all apps intermittently after it didn't work in iTerm (sorry, I can't reliably replicate it!). I've tried reinstalling the Alfred text service a few times, but that didn't seem to work.
  7. Using Alfred 3.0.3 Build 694, Monday 18th July 2016 I tried to use one of my snippets (with "Automatically expand snippets..." turned on) in the latest stable version of iTerm (Build 3.0.4 ) and it didn't seem to work. It may be a bug with iTerm as well, because the stock macOS text substitutions aren't working either. (;address is one of my Alfred snippets) Using OS X 10.11.6 (15G31)
  8. Is there a way we can manually fix the XML for Alfred 3?
  9. huh, I must have edited something else accidentally. Re-downloaded my original version and made the change and it worked fine. Thank you!!
  10. Ah! Yeah, I might have toggled that when I was messing with it. I removed the @ but the top script filter doesn't seem to be triggering now...
  11. Hi! First of all, I love this app so much! I am having a small issue with building a new workflow though. Here is the basic layout: It's a todo app with OmniFocus. This is the workflow: 1) Get a task with the keyword object 2) Set "task" to that string with the Arg and Vars object 3) Use a script filter to list the contexts available in OmniFocus (green script filter) 4) Red filter 1, top branch: if the input is "mac", continue on to the next script filter that asks you to select a project 5) Red filter 2, otherwise, if the input is not "mac", just continue on without a project The problem comes with #4 and #5. I can't seem to get the 2nd script filter to show up when I use the "mac" context unless I have the "Close Alfred After Actioning Result" checkbox clicked after the green script filter. When I do that, though, the bottom path will keep Alfred up selecting a context that isn't "mac". Is there some kind of reverse junction maybe? Or am I missing something easy?
×
×
  • Create New...