Jump to content

dp_ucsd

Member
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About dp_ucsd

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. (and, BTW, the Search Scope includes '~/from MBP/awip')
  2. here is the Troubleshooting output: Starting Diagnostics... File: 'pathways.png' Path: '/Users/dap/from MBP/awip/BG circuits' ----------------------------------------------------------- Check file cache database... ✅ File cache integrity is ok ----------------------------------------------------------- Check if file is readable... ✅ Alfred has permissions to read this file. ----------------------------------------------------------- Check file is in search scope... ✅ File exists within Alfred's default search scope ----------------------------------------------------------- Check if volume '/' is indexed by macOS... ✅ Indexing is enabled on this drive ----------------------------------------------------------- Check direct file metadata... ⚠️ Direct metadata is missing, this file is likely not indexed Display Name: Other Names: Content Type: Last Used: ----------------------------------------------------------- Check mdls file metadata... ❌ Metadata missing essential items ----------------------------------------------------------- ❌ Troubleshooting failed
  3. Where/how do I update to 4.1? Within the app, "Check for updates" says "You are already using Alfred 4.0.9 [1144]" and merely shows the Change log regarding previous versions. If I go to alfredapp.com and choose "Download Alfred 4", it downloads Alfred_4.0.9_1144.dmg, which by the filename I assume is still that same version.
  4. I have this same problem. Files on local drives found by Spotlight and Alfred. But files on mounted drives are found by Spotlight but *NOT* Alfred. Already tried the Troubleshooting as recommended above by Vitor. macOS 10.15.5 Alfred 4.0.9
  5. I've seen earlier posts about how to do this (e.g. see below), but cannot find how to do this in 4.0.3. Not sure if it is a version issue; I'm new to Alfred. thanks
×
×
  • Create New...