Jump to content

kentmoney

Member
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kentmoney

  1. Hello! I am posting to say that I just updated to Alfred 4 but now it appears like this workflow isn't working? Is it me or did something break?
  2. Unfortunately, it seems like my workflow stopped working once upgrading to Alfred 4?
  3. OK, so I am able to search my local Drive folder, but when I go to launch the link the page is blank and url reads: about:blank any ideas?
  4. Exactly what I wanted! I will be trying this with Google File Stream, hopefully it works!.
  5. Roger that. It was working for me wonderfully and I was holding off on the Catalina install but I finally thought, "nothing will break now, right?" Well, it broke it!
  6. ok, I have it working now! Thanks! Is there any way to be able to do multiple words at once? /θæŋks/!
  7. Hello! I am having an issue with this workflow. I got this error: 2019-10-23 23:35:05][ERROR: action.script] Traceback (most recent call last): File "<string>", line 3, in <module> File "refresh_devices.py", line 28, in refresh_devices response = urllib2.urlopen(req) File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.7/lib/python2.7/urllib2.py", line 154, in urlopen return opener.open(url, data, timeout) File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.7/lib/python2.7/urllib2.py", line 437, in open response
  8. To follow up, I ran a debug and got this error: Starting debug for 'IPA' [2019-10-22 22:04:35][ERROR: action.script] /bin/bash: line 2: /Users/johan/anaconda3/bin/python: No such file or directory
  9. Hello For some reason this is not working for me. I replaced the ID and key in the main.py file as stated, but it still doesnt work. Any ideas?
×
×
  • Create New...