Jump to content

KrOstir

Member
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. Opp is also behaving strange here. Oop (and oop!) reports all workflows are up to date, however the debug.log says "[com.danielsh.alfred.alleyoop: Top Processes failed with error: 'download_url' (2013-05-31-09:23:16)]". all.log is empty. Oop? wants to do a google search.
  2. Daniel, I have found another problem, that might be related to Unicode. A soon as I want to create a task that includes some special characters, the workflow looses track. See screenshots. What might be the cause? Kristof
  3. Automatically updated with Alleyoop and it works perfectly :-). Thanks a lot, Kristof
  4. I have the latest version (Alleyoop takes care for this :-). There is an UnicodeEncodeError, here the feedback.log Traceback (most recent call last): File "feedback.py", line 127, in <module> do_feedback() File "feedback.py", line 97, in do_feedback uid="task-{0}".format(task.split(" ")[0]), UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character u'\u0161' in position 6: ordinal not in range(128) Kristof
  5. I am probably doing (having) something wrong. Running the ./ThingsWorkflow in the Terminal in the workflow's folder does not work and displays: -bash: ./ThingsWorkflow: No such file or directory And yes, the workflow is not working (I can add workflows, but not search or edit). Can you help me? Kristof
  6. Hi, Thanks for an excellent workflow. I was just wondering if it would be possible to include the page title in the subject line, when sending url by mail. Cheers, Kristof
×
×
  • Create New...