Jump to content

Blindspot

Member
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. I deleted it, redownloaded the file from Packal and I am on Yosemite right now. This is the bug report I received... Starting debug for 'LibGen' [STDERR: alfred.workflow.input.scriptfilter] 12:08:32 workflow.py:940 DEBUG Loading cached data from : /Users/muadabdelhay/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.libgen/ibogaine..cache 12:08:32 workflow.py:970 DEBUG Cached data saved at : /Users/muadabdelhay/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.libgen/results.cache [ERROR: alfred.workflow.input.scriptfilter] XML Parse Error 'The operation couldn’t be completed. (NSXMLParserErrorDomain error 64.)'. Row (null), Col (null): 'XML declaration allowed only at the start of the document' in XML: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <items><item valid="no"><title>Error!</title><subtitle>No results found.</subtitle><icon>icons/n_error.png</icon></item></items><?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <items><item valid="no"><title>Error!</title><subtitle>No results found.</subtitle><icon>icons/n_error.png</icon></item></items>
  2. Hey! I am having troubles using this workflow. I am on OSX Lion and wanted to use the workflow to search for a publication. This is the debug report that I got [INFO: alfred.workflow.input.scriptfilter] <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <items><item valid="no"><title>Error!</title><subtitle>Need add '.' after query to execute search</subtitle><icon>icons/n_delay.png</icon></item></items> [INFO: alfred.workflow.input.scriptfilter] <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <items><item valid="no"><title>Error!</title><subtitle>Need add '.' after query to execute search</subtitle><icon>icons/n_delay.png</icon></item></items> [STDERR: alfred.workflow.input.scriptfilter] 19:51:54 workflow.py:940 DEBUG Loading cached data from : /Users/Cumol/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.libgen/eff-1..cache 19:51:54 workflow.py:970 DEBUG Cached data saved at : /Users/Cumol/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.libgen/results.cache [INFO: alfred.workflow.input.scriptfilter] <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <items><item valid="no"><title>Error!</title><subtitle>No results found.</subtitle><icon>icons/n_error.png</icon></item></items><?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <items><item valid="no"><title>Error!</title><subtitle>No results found.</subtitle><icon>icons/n_error.png</icon></item></items> [ERROR: alfred.workflow.input.scriptfilter] XML Parse Error 'The operation couldn’t be completed. (NSXMLParserErrorDomain error 64.)'. Row (null), Col (null): '(null)' in XML: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <items><item valid="no"><title>Error!</title><subtitle>No results found.</subtitle><icon>icons/n_error.png</icon></item></items><?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <items><item valid="no"><title>Error!</title><subtitle>No results found.</subtitle><icon>icons/n_error.png</icon></item></items> Thanks in advance
  3. Thank you Ritashugisha for this awesome workflow! I have a few problems (or I am too dumb to use it)... Luxinate SoundCloud search does not work (I don't get any search results) and the YouTube search only recognizes single word searches. So when I search for "falscher hase" it does not work (without the " ") but if I search for "falscher" it finds the window... Any idea what is happening? I am on Snow Leopard
  4. I checked the version, it was 2.6, updated it to 2.7 now. Still doesn't work
  5. Tried the new verions, did not work. Updates python to 3.3 (?), didn't change anything...
  6. Thats the output i got: Moad-Abd-El-Hays-MacBook:~ Anakinra$ cd /Users/Anakinra/Library/Application\ Support/Alfred\ 2/Alfred.alfredpreferences/workflows/user.workflow.28DF949E-A1F1-4F1E-8430-8BACA457B583 Moad-Abd-El-Hays-MacBook:user.workflow.28DF949E-A1F1-4F1E-8430-8BACA457B583 Anakinra$ cd /path/to/Todo/workflow/folder -bash: cd: /path/to/Todo/workflow/folder: No such file or directory Moad-Abd-El-Hays-MacBook:user.workflow.28DF949E-A1F1-4F1E-8430-8BACA457B583 Anakinra$ python config.py -load Traceback (most recent call last): File "config.py", line 5, in <module> import alfred File "/Users/Anakinra/Library/Application Support/Alfred 2/Alfred.alfredpreferences/workflows/user.workflow.28DF949E-A1F1-4F1E-8430-8BACA457B583/alfred.py", line 39 for attribute in ({u'icon'}): ^ SyntaxError: invalid syntax
  7. I reset Todo as you said There is no file created under this path (only for Eggtimer and evernote, so other workflows managed to do this) I somehow can't send you a direct message...
  8. Hey Benzi, this looks awesome, but i don't seem to make it work... when i type "todo" in alfred, i get the "Loading, Please wait..." message, but it doesn't stop or change. I am using alfred 2.02 on Snow Leopard (changed the notifications to Growl because i don't have notification center) I hope you can help me here
×
×
  • Create New...