Jump to content

pnuker

Member
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

  1. Ok, that was from the packal download. I downloaded it from github and it's the correct workflow, but now I'm seeing "screenshot not uploaded". Same debug: [2017-12-21 15:59:11][trigger.hotkey] Processing output of 'action.script' with arg '' [2017-12-21 15:59:16][action.script] Processing output of 'action.script' with arg ''
  2. [2017-12-21 15:33:32][trigger.hotkey] Processing output of 'action.script' with arg '' [2017-12-21 15:33:39][action.script] Processing output of 'action.script' with arg ''
  3. Thank you, I got it now. I guess I've never used that feature. I am, however, getting "Upload failed" in my clipboard.
  4. Maybe I'm missing something obvious but I can't get this to work. I take a screenshot, then when I type "upload screenshot" into alfred nothing happens. It just goes to the default websearch.
  5. No, I'd like to have 2 line breaks. For instance, when I'm appending several different blocks of text, I'd like to see the break between them. One line break leaves it looking very cluttered.
  6. I am still in the initial stages of adding a bunch of custom workflows since reinstalling everything after a fresh OSX install and I'm finding it cumbersome to go into alfred settings each time to add a web search. I usually just add them whenever they occur to me or when I visit a site that would have a handy search to use, so I'm wondering if anybody knows of a workflow to accomplish this all from a single line.
  7. The Alfred 2 dropbox link is broken. Anybody have this?
  8. I really like the clipboard merging feature, but I'd like to be able to have an option to separate my entries with 2 lines rather than just 1. It makes it much easier to see where the different breaks are.
  9. Why not just use the built in hotkey quick-add feature? It already has everything you need.
  10. This works great, but I'm still running into issue with the default soundflower settings after it's been selected. I need to also select "HDMI" for soundflower (2ch), and then adjust the output channels 1 & 2 to full volume (for some reason they default to some funky volume settings - like channel 1 will be set to 0 and channel 2 to .5 - it's very unpredictable sometimes). Is this something that can be doen using alfred workflows, or do I need to find some sort of macro solution?
×
×
  • Create New...