Jump to content

Carlos-Sz

Member
  • Content Count

    909
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    68

Posts posted by Carlos-Sz

  1. On 2/26/2020 at 8:02 PM, fushupin said:

    Preview seems not working. I use SHIFT + note and it just shows me the link. 

    Screen Shot 2020-02-26 at 3.02.00 PM.png

     

    Evernote changed (a long time ago) the way it stores locally the notes but it didn't provide an AppleScript command to access them.

     

    For the workflow it was an Evernote limitation.

  2. On 6/4/2019 at 10:16 AM, slyfox said:

    Is the workflow working? Running Aflred 4. Added my API token. I get no results for everything.

     

    Make sure to use the keyword  “preload” in order to refresh your pins. 

     

    On 6/4/2019 at 1:37 PM, 2pilvic said:

    Sorry for the audacity, but you can add the functions "starred" and "unread". Thank you

     

    Thank you for your suggestions. 

  3. 22 hours ago, xilopaint said:

     

    Carlos, have you ever considered to push the source code of your workflows to GitHub?


    There's a lot of advantages on it:


    1) better discoverability;
    2) ease to document;
    2) contributions from the community to expand the workflow, fix bugs and report issues;
    3) versioned releases;
    4) using OneUpdater to allow auto-updates.


    It's very simple, straightforward and even fun. Maybe you are familiar with all of this and just don't want to do it for whatever reason, but if it's not the case you can check out my Things workflow as a reference. It's written in AppleScript as well.

     

    Thank you for the advice.

     

    I have never used GitHub but I'll try it eventually.

  4. @all

     

    I've installed Evernote 7.01 and my tests indicate that Evernote is returning an empty list when the command find notes is used along with a query string.

     

    In resume, Evernote 7 is not working properly and there is nothing I can do.

     

    Let's all wait, again, for Evernote to fix something that was working before. :D

  5. 17 hours ago, jarvisjarvis said:

    additionally, when i create notes, i'm noticing my titles/bodies are being truncated, like "Hello World" becomes "Hello Wo", any advice?

     

    As I wrote above, maybe Evernote 7.0 has changed, and thus braking the workflow (that was made for Evernote 6.x), or it's an Evernote 7.0 bug.

     

  6. 9 hours ago, hansvveen said:

    I've installed the most recent workflow and recent version of Evernote from the website (version 7). I'm having the same problem as described earlier in this thread. The search opens a google search instead of Evernote. I've tried to install an older version of Evernote (6) but I'm not able to run it as it is not compatible with my version 7 data. Any suggestions? 

     

     

    If Evernote 7 has changed everything then I'm not sure when I will be able to update the workflow.

     

    Note, however, that earlier Evernote versions may have bugs that prevent the workflow from working properly.

  7. On 21/07/2017 at 1:29 PM, gonsie said:

    I can't seem to get this workflow to work correctly. I have added my API token and I am just trying to add a link. Looking at the debug window, I get the following message:

    
    [2017-07-21 09:23:55][ERROR: action.script] 0:46: execution error: curl: (3) Illegal characters found in URL (3)

    Thanks for your help.

     

    Please, double check your API token in Alfred Preferences. It seems to be causing the error.

×
×
  • Create New...