Jump to content

Eoin Rossney

Member
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Eoin Rossney

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

299 profile views
  1. Thanks for the replies - I might play with using a plaintext editor; the advantage with Bear is mainly that it looks good + has some degree of organisation, but I'm not tied to it. I'm usually reluctant to make global hotkeys but will try that too. Thanks again!
  2. Hi, Currently I can search Bear notes with this workflow: http://www.packal.org/workflow/bear However I realised I pretty much always want to be able to search my notes, and it would be nice not to have to enter the keyword every time. Is it possible to somehow build this workflow's search results into Alfred's default results?
  3. Hi, love this workflow and use it all the time! However it's been failing on me in recent weeks/months so I thought I'd check the debug output, and it seems that it needs to be updated for Alfred 3?: Starting debug for 'Wolfram|Alpha' [2016-10-24 00:22:09][STDERR: input.scriptfilter] mkdir: /Users/****/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data: No such file or directory [2016-10-24 00:22:09][ERROR: input.scriptfilter] JSON error: JSON text did not start with array or object and option to allow fragments not set. in JSON: Warning: file_put_contents(/Users/****/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/tylereich.wolframalpha/wolfram.xml): failed to open stream: No such file or directory in /Users/****/Dropbox/Backups/Apps/Alfred/Alfred.alfredpreferences/workflows/user.workflow.7b25af96-5525-4bba-a36c-242fa6a68898/wolfram.php on line 52 Warning: file_put_contents(/Users/****/Library/Application Support/Alfred 2/Workflow Data/tylereich.wolframalpha//Users/****/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/tylereich.wolframalpha/wolfram.xml): failed to open stream: No such file or directory in /Users/****/Dropbox/Backups/Apps/Alfred/Alfred.alfredpreferences/workflows/user.workflow.7b25af96-5525-4bba-a36c-242fa6a68898/workflows.php on line 399 <?xml version="1.0"?> <items><item uid="wolfram t" arg="t" valid="yes" autocomplete=""><title></title><subtitle>t (character)</subtitle><icon>icon.png</icon></item></items> [2016-10-24 00:22:15][STDERR: input.scriptfilter] mkdir: /Users/****/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data: No such file or directory [2016-10-24 00:22:15][ERROR: input.scriptfilter] JSON error: JSON text did not start with array or object and option to allow fragments not set. in JSON: Warning: file_put_contents(/Users/****/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/tylereich.wolframalpha/wolfram.xml): failed to open stream: No such file or directory in /Users/****/Dropbox/Backups/Apps/Alfred/Alfred.alfredpreferences/workflows/user.workflow.7b25af96-5525-4bba-a36c-242fa6a68898/wolfram.php on line 52 Warning: file_put_contents(/Users/****/Library/Application Support/Alfred 2/Workflow Data/tylereich.wolframalpha//Users/****/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/tylereich.wolframalpha/wolfram.xml): failed to open stream: No such file or directory in /Users/****/Dropbox/Backups/Apps/Alfred/Alfred.alfredpreferences/workflows/user.workflow.7b25af96-5525-4bba-a36c-242fa6a68898/workflows.php on line 399 <?xml version="1.0"?> <items><item uid="wolfram test" arg="test" valid="yes" autocomplete=""><title>1 | verb | put to the test, as for its quality, or give experimental use to 2 | verb | test or examine for the presence of disease or infection 3 | verb | examine someone's knowledge of something 4 | verb | show a certain characteristic when tested 5 | verb | achieve a certain score or rating on a test 6 | verb | determine the presence or properties of (a substance) 7 | verb | undergo a test 8 | noun | trying something to find out about it (13 meanings)</title><subtitle>test (English word)</subtitle><icon>icon.png</icon></item></items> To clarify: I'm not seeing the results that are being returned here, it just falls back to Google search.
  4. It just stays as 'lpsettings lastpass-login', even if I press return. On the previous version when I hit return on that it would display the terminal command (ending in '&&exit'), but as far as I remember it never actually opened the terminal. On that version my prefix character was set to '$' - I did then set it to '>' but I can't remember if it worked then or I had to enter it in Terminal manually. When I run `python lpsettings_exec.py login user@email.com` in Terminal, the Alfred window pops up with /usr/local/bin/lpass login user@email.com && exit When I hit enter that runs and I get prompted for my password and can login successfully. All I get, even with 'Log All Information' on is: Starting debug for 'LastPass Vault Manager' [INFO: alfred.workflow.input.keyword] Processing output 'alfred.workflow.action.script' with arg '' This outputs: /Users/xxxx/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.bachya.lpvm/vault_items.cpickle
  5. Thanks for the quick update! I'm getting closer When I run lpbrowser I'm having success: however lpvs still doesn't work for some reason? The funny thing is I'm not sure that I'm able to login properly from the Alfred screen. (edit: i.e. when the text in Alfred changes to lastpass-login and I press enter, nothing happens). I think it only worked when I went to terminal and typed lpass login username@site.com Then when I went back to try lastpass-login it told me I was already logged in. I was then able to confirm I could list sites from the command line, and when I went back to alfred the lpvs display had changed from this: to this: Incidentally, should the 'lpdd' command output anything in the console? It would be helpful if maybe this posted a notification to confirm the metadata downloads.
  6. I'm getting an issue searching & I think it might be to do with my locale (which is en_IE.UTF-8). I can login okay: /usr/local/bin/lpass login *****@***.*** && exit pinentry-curses: no LC_CTYPE known - assuming UTF-8 Success: Logged in as *****@***.***. [Process completed] However I get this when I search (sorry for size): & when I run it from command line I get: ➜ user.workflow.************* /usr/bin/env python lpvm.py search-vault "gmail" pinentry-curses: no LC_CTYPE known - assuming UTF-8 01:22:14 workflow.py:1634 DEBUG Cached data saved at : /Users/xxxxxx/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/org.koffel.alfred.terminal-control/vault_items.cpickle 01:22:14 workflow.py:1951 ERROR 'ascii' codec can't decode byte 0xc3 in position 11: ordinal not in range(128) Traceback (most recent call last): File "/Users/xxxxxx/Library/Application Support/Alfred 2/Alfred.alfredpreferences/workflows/user.workflow.*************/workflow/workflow.py", line 1946, in run func(self) File "lpvm.py", line 246, in main search_vault(wf, vault, args.query) File "lpvm.py", line 141, in search_vault results = _search_vault(wf, vault, query) File "lpvm.py", line 40, in _search_vault match_on=MATCH_ALL ^ MATCH_ALLCHARS File "/Users/xxxxxx/Library/Application Support/Alfred 2/Alfred.alfredpreferences/workflows/user.workflow.*************/workflow/workflow.py", line 1780, in filter value = key(item).strip() File "lpvm.py", line 88, in search_item_fields return ' '.join(elements) UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xc3 in position 11: ordinal not in range(128) 01:22:14 workflow.py:1969 DEBUG Workflow finished in 5.407 seconds.
×
×
  • Create New...