Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'solved'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alfred 3
  • Make the Most of Alfred
    • Discussion & Help
    • Bug Reports
    • Alfred Feature Suggestions
    • Themes
  • Alfred Workflows
    • Share your Workflows
    • Workflow Help & Questions
  • Alfred v2 Themes
  • Alfred Remote for iOS
    • Alfred Remote Discussion & Help
    • Remote Connection Troubleshooting

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Twitter


Website URL


Jabber


Location


Interests

  1. I was trying to create an Alfred workflow using which I can copy the contents of file without opening the file. github link of workflow: https://github.com/bhishanpdl/Shared/blob/master/Alfred_questions/2019/aa 00 copy file contents.alfredworkflow?raw=true Fails when: folder name has space in it. Commands used: 1. keyword: copy file contents 2. Run script with osascript ``` tell application "Finder" set someSource to selection as alias list if someSource = {} then return "S
  2. I upgraded from Alfred 2 to Alfred 4 (both with powerpacks). I followed the migration instructions a couple times. The migration assistant found my previous version. I was able to "use synched" on preferences migration (also tried "copy preferences"). All options were available there. While most of my preferences seem to have transferred just fine, none of my snippets made it over to Alfred 4. Snippets are the most crucial feature in Alfred for me and I have hundreds in Alfred 2. What's going wrong? How an I move the snippets? Thank you.
  3. Up until recently, my preferences and workflows synced between machines wonderfully. Something recently broke and I'm not seeing workflows sync anymore through Dropbox. I know Dropbox is syncing on both machines, as I just dropped a file from my desktop machine into it and I see it on my laptop almost immediately. Both Alfred instances are set to sync from my Dropbox folder. But for some reason, the workflows aren't syncing. As a test, I create a new one on my desktop and don't see it syncing over to my laptop. However, if I delete the Alfred.pr
  4. I have the keyboard shortcut for Spotlight's 'search Google with query' (CMD+B) ingrained in my head (also I use it all on the time on Macs I can't install Alfred on). However, Alfred only offers Ctrl+Return for the same functionality. Barring any secret way to change this Alfred can I make a workflow that does the same thing. I know I can make a workflow that triggers on a hotkey but I want it to only activate when Alfred is open otherwise I lose the ability to say make text bold (CMD+B) in TextEdit. Thanks!
  5. I have Parallels Desktop machines. I can't search VM name using Alfred3, then open the VM. Alfred4 can't. Now I have to search and open Parallels Desktop.app first, then open the VM.
  6. Guys, can anyone help me out? I'm trying to use a `JSON Config` object to set some variables in my workflow. But it's not working. I've read https://www.alfredapp.com/help/workflows/utilities/json/ and done as much googl'ing as I can. I made a simple test workflow that illustrates my dilemma. When setting args using `Args and Vars` (hold SHIFT) it works, but the JSON Config seemingly does nothing. Download below: JSONConfig.alfredworkflow (github) Any ideas?
  7. To begin with - I want to limit my searches to my Documents folder and my iCloud Drive. I have a couple external back-up drives and do not want those files displayed. Where do I start ? Thanks
  8. Hi there, I was curious if there was a workflow to open the same url multiple times but with different queries. For example: Keyword is 'o' Linked to Open URL: https://domain.com/install/config/{query} This currently opens the url and runs a search for the query I input. I'm currently not able to look up more than one query at a time. Ideally I'd like to create a workflow that would allow me to open multiple urls with different variable queries. o query1,query2,query3 and have 3 or more tabs open with the desired url and query
  9. I recently started having a problem with one of my workflow scripts. I am getting the following error in the debugger: [09:59:50.458] Skip ahead 60 seconds in iTunes[Hotkey] Passing output '' to Run NSAppleScript [09:59:50.458] ERROR: Skip ahead 60 seconds in iTunes[Run NSAppleScript] { NSAppleScriptErrorBriefMessage = "Expected \U201cthen\U201d, etc. but found identifier."; NSAppleScriptErrorMessage = "Expected \U201cthen\U201d, etc. but found identifier."; NSAppleScriptErrorNumber = "-2741"; NSAppleScriptErrorRange = "NSRange: {57, 5}";
  10. I wrote a workflow, the argument setting needs "Selection in macOS" function. But it does not work. My settings: [Hot key]: double tap cmd; [Action]: Show Alfred; [Argument]: Selection in macOS; [Prefix]: mytest [Cursor]: Right When I do above and call the hot key, only " mytest " appears in Alfred dialog.
  11. How to hide all .prefPane files from Alfred search?!
  12. When I open the clipboard history and select the desired entry, press on ENTER does not paste the item. I closed Alfred but it solved not the issue. I use Alfred 4.05 on OS X 10.15 (19A602) THX
  13. Hi, for reasons I can't remember now, my Alfred preferences are located in my Dropbox folder. I have no other Mac to share the preferences with, so this is useless to me. Moreover, I lost all my precious preferences when this morning Dropbox was not available for some reason (BTW I find it very unhappy that Alfred has no fallback for those cases!). So I've decided to put the preferences folder back to my local system. How do I do this? There is no button to end syncing, as far as I can see. Thanks, Joachim
  14. Firstly, I am running Catalina v10.15. When I try to open a third-party application such as Typora, I only get the following example [/System/Volumes/Data/Applications/Typora.app] Alfred 4 will not show any third-party application in the results. The built-in apps that I have tried do show but way down the list, the top item being as above. I have checked the Alfred website and I do have a valid Powerpack license for Alfred v4, and I have checked Spotlight and it finds the application in /Applications folder without any problem. However, I did migrate
  15. I've been using Alfred for years now, and its keyboard shortcut is burned into my muscle memory. Unfortunately, another app's shortcut is also burned into memory: CTRL+OPT+CMD+C, which I've used for years to launch an app called Calq... which was a 32 bit app, and as such, has gone the way of the dinosaur with the launch of MacOS 10.15. The good news is that Alfred's calculator functionality means I haven't lost any of the functionality of Calq, and it behaves pretty much exactly the same way. The bad news is that I always forget about it, and my habit of conjuring Calq leaves me c
  16. Whenever I am searching for an app, I am seeing it twice. Essentially from the same folder. Did I do something wrong. I am unsure, since when I have this problem but I believe, since I upgraded to Catalina. Anyway to get rid of it? Alfred 3.8.4
  17. I can't get Alfred 4 to complete the installation process. I've tried a half dozen times now and each time it fails with some variation of the following error. I'm currently using Alfred 2.9 (build 446). I'm trying to install Alfred 4.0.4 (build 1111). I'm syncing Alfred through Dropbox using the Mackup Python client. Here's the steps I'm taking. Download and unzip. Drag Alfred 4 into /Applications Double click icon Click "Begin Setup…" I have powerpack, so I include my PP details, click Activate Powerpack, get success p
  18. Hi, Does someone have an opinion to help to fix those contacts displayed 2, 3, 4 times as shown on the screenshot thank you
  19. I upgraded to Catalina last night and my hotkeys are no longer functioning. I've read a few different threads on the topic but haven't been able to find a resolution. I've checked the permissions for Alfred (full disk access, accessibility, automation). Alfred is not listed under automation and I see no way to add it or trigger Alfred to ask for this permission. If I boot up under Mojave everything is working fine. I've tried deleting my Application Support folder as well as Alfred Preferences to no avail. I've tried watching Console messages but don't see anything directly related to A
  20. Years back I used my old email address to register the alfred powerpack license, I'm not using that email address anymore. Is there any way to change the email for the license?
  21. When a text-replacement snippet completes, it makes a "beep" sound. I want the option to turn off this beep. I don't want typing to ever make noise.
  22. Hei! I was hoping for an advice on a workflow I got hold of. Supposedly, the workflow should create a new note and fill in structure of the note. For some reason, it creates the the file and fills inn the correct UID of the file, but I can’t get it to fill in the note structure (Various text). The structure is there in the blank field of the "write text to file" object, but it doesn't fill it into the new note. Does anyone have an advice to what I am missing? (Im not a computer geek, but I try to understand). Best regards Student
  23. Hi everyone. I have a workflow that I use to create tasks in Asana using Alfred. I have a notification that I'd like to show the task (Query) when it's done. It used to work, but now the notification shows as this: Here's the setting: Thanks in advance for any advice :)
  24. Hello, I have a workflow that's using a script filter, and I'd like to disable search fallbacks for that filter if nothing is found. Is this possible for workflows? The reason I want to avoid this is that this workflow is querying an internal glossary service for the definition of terms, and so I'm not sure I want those queries potentially going to external search engines. Cheers! -Tim
  25. Hi everyone, I'm trying to run a simple Python script using the "Run Script" workflow module, but I'm unable to make it work. The script runs fine when it's done from the "Terminal Command" module. I've checked the Mojave OS permissions and they all seem to be fine. You can find the workflow available here. I'm running Mojave 10.14.6, Alfred 4.0.4 and Python 3.7.2. I'll be happy to provide further information if needed. Thanks in advance.
×
×
  • Create New...