Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'MacBook Pro'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alfred 3
  • Make the Most of Alfred
    • Discussion & Help
    • Bug Reports
    • Alfred Feature Suggestions
    • Themes
  • Alfred Workflows
    • Share your Workflows
    • Workflow Help & Questions
  • Alfred v2 Themes
  • Alfred Remote for iOS
    • Alfred Remote Discussion & Help
    • Remote Connection Troubleshooting

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Twitter


Website URL


Jabber


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello Alfred's Baby Daddy, I'm running Alfred v2 on a late 2011 MacBook Pro, running on Yosemite (10.10.5). I have used Alfred for years without a hitch, and I love this app. In fact, I had no idea just how much I use and rely on this app until it broke for me. However, my problem began when I updated to the latest version of Alfred, v2.7.2 (407). Upon my first reboot after installing the latest version of Alfred, and every startup since, my shortcut to pull up the Alfred search window no longer works. I use Apple key+SPACE to invoke Alfred, but this does not work anymore. This is regardless of focus, i.e. when I click out of my current program to the desktop and try the shortcut, nothing happens. When I do the same thing within an app, same thing: nothing happens. Before today, I've been limping along by opening up the Alfred preferences and then quitting same--without making any changes to preferences--and then trying the shortcut again. Amazingly, it would work once more. I've done this 10-15 times, and while a hassle, I put up with it. Today even this move will not work. I have tried setting the shortcut to a different combination, saving the preferences, and rebooting--same problem with no change. My next thing to try will be an uninstall and reinstall (I hope I don't lose my PowerPack license in the process!). Before I do so, I checked this forum and found no similar complaint. So, I decided to open this report. Thanks!
  2. 1. Are both your Mac and iOS device on the same wifi network? (Include IP addresses of both devices) Macbook Pro (10.10.2) - IP: 192.168.1.80 Submask: 255.255.255.0 Router:192.168.1.254 Ipad Air 2: IP: 192.168.1.127 Submask: 255.255.255.0 Router: 192.168.1.254 2. What kind of network is it? (home, office, university, etc?) Home 3. Did you try restarting both your Mac and iOS device? Several full restarts of both Macbook and Ipad 4. When you go to the "Add iOS Remote" step on your Mac, can your iOS device see the Mac at all? No not at all, just has my router name and keeps searching 5. Are you running anything that could block connections? (i.e. Little Snitch, NetBarrier, firewall settings on your Mac or network) No firewall running and have Little Snitch running with Alfred allowed and have turn it off but still refuses to connect. Never managed to get it connected using either the automatic or a direct connection. Can anyone help ?
×
×
  • Create New...