Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Open applications'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alfred 3
  • Make the Most of Alfred
    • Discussion & Help
    • Bug Reports
    • Alfred Feature Suggestions
    • Themes
  • Alfred Workflows
    • Share your Workflows
    • Workflow Help & Questions
  • Alfred v2 Themes
  • Alfred Remote for iOS
    • Alfred Remote Discussion & Help
    • Remote Connection Troubleshooting

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Twitter


Website URL


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. I am a long time user of Alfred and up until today it has worked flawlessly. For me, Alfred is indispensable. I really didn’t realize how much I used it until it quit working right. At any rate, I primarily use Alfred to launch apps & find stuff. Well, it won’t launch apps now. Before today, all I would have to do was type the first letter of my often used apps and presto, Alfred would find it. I would then hit return and the app opened (there is NOT a faster app launcher out there when Alfred is working). So, in an attempt to fix, I go into the settings, and clear the Applications cache. It had no effect. So, I rebuilt OS X metadata, and it had no effect. Are the Alfred gods mad at me!!! Please help. I have a MacBook Pro 15” Retina, 2.7 GHz Intel Core i7, 16GB ram. It is running OS 10.10.4. I haven’t installed anything new since the 10.10.4 update came out.
×
×
  • Create New...