Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'becuaseimanidiot'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alfred 3
  • Make the Most of Alfred
    • Discussion & Help
    • Bug Reports
    • Alfred Feature Suggestions
    • Themes
  • Alfred Workflows
    • Share your Workflows
    • Workflow Help & Questions
  • Alfred v2 Themes
  • Alfred Remote for iOS
    • Alfred Remote Discussion & Help
    • Remote Connection Troubleshooting

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Twitter


Website URL


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all, I've got some missing applications in Alfred that don't seem to want to show up. I'm sure they used to be there so something's happened but I'm not sure what. As far as I know, I've changed no settings. So far I've tried/checked that: Spotlight can see the apps (it can) Cleared the app cache Cleared Alfred's knowledge (just incase it helped) I'm pondering clicking the "Rebuild OS X Metadata" button but I'm reluctant to go that far. Anyone have any clues on what else I can do to try & track this down? The app's I'm trying to find in this case, are all the Microsoft 2011 apps - Word, Powerpoint etc. They all under "/Applications/Microsoft Office 2011/" and should be findable. Cheers for any help, Lee
×
×
  • Create New...