Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alfred 3
  • Make the Most of Alfred
    • Discussion & Help
    • Bug Reports
    • Alfred Feature Suggestions
    • Themes
  • Alfred Workflows
    • Share your Workflows
    • Workflow Help & Questions
  • Alfred v2 Themes
  • Alfred Remote for iOS
    • Alfred Remote Discussion & Help
    • Remote Connection Troubleshooting

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Twitter


Website URL


Jabber


Location


Interests

  1. I've noticed that many OpenSearch providers (granted there aren't that many it seems) end up with HTML-encoded ampersands in the detected URL, for example: http://camelcamelcamel.com/search?utm_campaign=osd&amp;utm_source=chrome&amp;utm_medium=www&amp;q={query} Alfred should not HTML-encoded ampersands, given that this is the actual URL in the Open Search definition: <Url type="text/html" rel="results" template="http://camelcamelcamel.com/search?utm_campaign=osd&utm_source=chrome&utm_medium=www&q={searchTerms}"/>
  2. This happens to me once a day at least. I work almost exclusively in fullscreen or split screen on macOS 10.15 and I use alfred for just about everything. The macOS switcher is broken at times, switching to the wrong window, etc, and so I just use alfred. When I open my laptop, the computer switches from single screen to double screen mode, and the Alfred bezel will not show up anywhere. I can activate Alfred, and the window focus changes, and I can type text and it'll do what I want, but I never get to see what I'm doing. Switching between windows the bezel is almost never active
  3. Korean Hanja input does not work properly on Alfred. Unlike Chinese or Japanese input, Korean Hanja input is an optional conversion function, so the users need to activate the conversion lists by pressing option+return after typing one complete combination of hangeul letters. On Alfred, the suggestion list appears but I cannot choose the next suggestions by pressing the direction key (↓), and sometimes the list is behind the Alfred textbox so it is invisible. (the suggestion list is behind the Alfred sometimes.) I hope this issue is resolved. Add) My macOS version
  4. Once upon a time, I was able to change the color of text selection in custom themes. Fn key seems to show selected text in theme window; however, the option to change color remains on 'font color'. Am I missing something here?
  5. Hi, after typing "define" keyword into search bar it crashes. I've noticed I can type up to letters and then it crashes hard and have to launch the app again. Anyone else experienced this? I was just testing the features when I can across this as I am a brand new user. A
  6. Alfred crashes each time I try to access the clipboard manager. macOS 10.13.1, iMac 27" 5K late 2015. The gif is below. Alfred build: 3.5.1 It's only happened since the latest macOS update. https://imgur.com/LQ90oHm
  7. Hey Support team, Today I enabled SIP again for my macOS High Sierra 10.13.1; suddenly my Alfred 3.5.1 decides to reset itself. All the preferences are gone and all my workflows are vanished. Anyway I could get them back and what is causing this problem? Thanks.
  8. Unpredictably yet frequently Alfred 3 will take a full second to respond to my hotkey (currently command-space). This problem started when I got a new MacBook Pro (15-inch, 2016) and transferred my settings. Using Mac OS X 10.12.6 (16G29). Steps to reproduce: Invoke Alfred Press esc and repeat step 1 until the invocation delay occurs This can take me anywhere from 1 to 100 tries before it happens again. It's very unpredictable, though usually happens on my first try after a few minutes. In other cases the first try will respond instantaneously, bu
  9. Working with latest version of Alfred (3.4.1 [860]) on MacOS Sierra 10.12.5, and using OneNote 15.37. iMac Retina 5K from late 2015. Snippets don't expand when entering a Keyword, instead it pastes the clipboard. Snippets do work when activating the Viewer and selecting one. Happy to record a short video of this bug if that would be helpful!
  10. Hey there! Long time user, first time reporter. I got a new laptop recently and updated my theme to match. I noticed that for whatever reason, when typing into this theme, there was some input lag. That's weird, since I've never experienced that with any other theme. Just to verify, I swapped back to some defaults and other themes I made. Nothing else exhibited the same behavior. The theme is here: https://www.dropbox.com/s/5t1bvxv5glcn1ph/laggy_theme.alfredappearance?dl=0 I've attached my system specs (there's an AMD graphics card not shown). I'm using Alf
  11. Hello everybody, I've seen that this was briefly discussed here before, but since the OP didn't reply further, I assume the thread was closed, since I cannot reply there. So I reopen the issue. I'm running the latest Alfred, v 3.3 [801] on a 2016 13" MacBook Pro with TouchBar, also running the latest official Sierra 10.12.3 (non-beta). The issue I'm having is as described there: Download any non-MAS app; Open it with Alfred after installation by drag & drop in /Applications Alfred hangs, its window blocking the Gatekeeper confirmation b
  12. Alfred version 3.2 pre-release (757) It's a little hard to explain, so here's a workflow to demonstrate the bug. And a screenshot: When External Trigger "target" is called the first time via the top row of elements, the variables are correctly passed to the red Script Filter. However, when the red Script Filter calls itself via the same external trigger, no variables are passed to the Script Filter by External Trigger "target". The variables are passed to Debug and Run Script objects (not visible in the screenshot). arg/query is pas
  13. What you were doing when the issue happenedI was trying to "Add iOS Remote" and an alert popped up in the Alfred settings pane. It says ""Alfred Remote Server needs to be running to add a new iOS Remote. Tick the "Enable Alfred Remote Server" checkbox to start Alfred Remote Server."" I notice that the message said "Tick", I wasn't sure if this was the right word for this action to fix the problem so this is why I am reporting it. Is it supposed to say "Click" instead of "Tick"? Whether you were able to replicate it a second time by performing the same actionYes, click Remote> Un-check the
  14. This forum description states "Bug reports or feature suggestions shouldn't be posted in this forum" but does not indicate where you want feedback or bugs for v3 reported. Clicking Help->Report a Bug in v3 takes us to the v2 Report a Bug page. How do we give you beta feedback? Thank you for making such an awesome app! Doug aka djuggler
  15. I installed Alfred 1.2 from the App Store. Then realized that the newest versions were not being installed via the App Store, so I deleted the App Store version and installed Alfred v2 from the web site. Current setup: * Alfred 2.8.3 (435) * OS X 10.11.3 So the bug is: I have Parallels Desktop installed (normal install; app is located at /Applications/Parallels Desktop.app). When searching with Alfred it will not find Parallels Desktop. Typing "par" locates only "Parental Controls". Typing "parallel" just prompts me to search the web. Ditto "parallels desktop". I checke
  16. Hi, I've configured Alfred to search for my Safari bookmarks; however, none are ever shown. I don't recall this ever working for me. Could this be a permissions or privacy/security issue? Running "repair disk permissions" in Disk Utility.app does nothing. Here's a screenshot of my preferences. Here's a movie of the behavior. Other relevant data: MacOS X 10.10.3 Alfred v2.7 (385) thanks, Chris
  17. Hello, the web search feature seems to be broken. When I activate Alfred and type in a defined keyword such as "google" or "maps", the web search UI is never toggled and all I see is local results. OSX Yosemite 10.10.3. Thanks, Will
  18. The 1Password Bookmark feature presents an "choose application to open the link" dialog every time, and then after choosing Chrome, it just opens a blank tab. 1Password is fully operational on my machine, and Alfred web search also works with Chrome -- so I think this is limited to the Alfred/1Password integration. OSX 10.11.1 Alfred 2.8.1 (425) + Powerpack Chrome 46.0.2490.86 (64-bit) 1Password 5.4.1
  19. So I have a workflow set up with a script filter triggering a "run script" action. The (/bin/bash) script action is set to escape backquotes / dollar signs, run instances sequentially and contains this: echo entered alfred.workflow.action.script >&2 ./process_command.sh {query} When the script action gets executed, the Debug pane (set to log all information) shows this: [iNFO: alfred.workflow.input.scriptfilter] Processing output 'alfred.workflow.action.script' with arg 'restore sa ' At first, I thought I just screwed something up, so i set up a hotkey trigger to go directly i
  20. Environment: Mac Mini: Yosemite OSx v10.10.5, Alfred 2 v2.8 app; Alfred Remote v1.1; iPhone 5S running iOS 8.3 SESSION: I have apps open on my Mac, e.g. iTunes, Notes, Chrome. I confirm that Alfred Remote is connected (e.g. I can open apps using the Remote App on my phone). Using the iPhone Alfred Remote App, I go to System Commands and press the "Quit All Apps" button. No apps are "quit" on the Mac (FAIL). EXPECTATION: When using the System Command "Quit All Apps", then all apps should be quit. It would be nice if even "some" apps were quit.
  21. Hi Team, I seem to be having a bit of an issue that has cropped up in the last few weeks, I am not sure exactly when it started but the symptoms are this: 1. When I try to execute a terminal command with '.< command >' or a workflow tries to execute a terminal command... if I don't already have iTerm open, nothing happens at all. 2. If I manually open iTerm and have it running in the background... everything runs fine. This seems to occur across all three of my Macs. Versions: iTerm2 2.1.1 OSX: 10.10.4 Alfred: 2.7.1 (387) I have had a look and turned on all info for one
  22. Hi, ich bin Deutscher und werde daher meine Anfrage auf Deutsch übermitteln! Nach dem Update im Januar ist der Watchtower verschwunden. Auch kann ich 1Password 5 nicht verwenden, weil er nur meine Windows Version von Parallels Desktop sieht. Ich bitte um Hilfe bzw. um ein Bugfix. P.S.: Es wäre schön, wenn man endlich auch das ganze mal ins deutsche übersetzt - ist ja nicht zu viel verlangt! Ich habe das Powerpack bis heute nicht verwenden können, weil es für deutsche total unverständliches Kauderwelsch ist, was dort beschrieben wird. Schade! Danke!
  23. Alfred version 2.6 with Powerpack OSX 10.2 Since the introduction of Yosemite, every time I try to launch/open anything beginning with the letter "r," the native Reminders app automatically launches an unresponsive version of itself (the icon appears, but it doesn't run and Force Quit is needed to shut it down). So, whether I'm trying to launch Readkit or some random pdf, as soon as the letter "r" is pressed in the Alfred window, that Reminders icon appears and hops in my dock. (This does not happen if I use Spotlight, but Spotlight doesn't have near the features of Alfred.) This has
  24. In last update 2.5.1 i see this error: "Unable to verify v.2.5.1 b308" And i can't update alfred app with this error https://www.dropbox.com/s/9rd3nvsdw0vq30z/%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82%202014-10-22%2020.37.38.png?dl=0
  25. Hey guys, It looks like you're not able to make changes to the colour schemes for the default OSX Yosemite themes. I was hoping to do it so I can lose the shadow effect around Alfred for a cleaner look. http://monosnap.com/image/gnGk4vrhWgHNgH4K7QDpcUsVEJSPf2 Is anyone else having this problem, or is it just me?
×
×
  • Create New...