Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fie search'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alfred 3
  • Make the Most of Alfred
    • Discussion & Help
    • Bug Reports
    • Alfred Feature Suggestions
    • Themes
  • Alfred Workflows
    • Share your Workflows
    • Workflow Help & Questions
  • Alfred v2 Themes
  • Alfred Remote for iOS
    • Alfred Remote Discussion & Help
    • Remote Connection Troubleshooting

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Twitter


Website URL


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello all, Since I reinstalled Alfred on a 10.13 system, it has not been able to find partial filename matches as it used to -- see attached screenshot for an example. When I first saw the issue, I rebuilt cache and metadata, which seems to have solved at least part of the problem, but only part of it. In particular, it seems that the problem is with filenames of the form words-with-dashes, which are not found when the dashes are omitted and/or when the entire series of words are not typed. The attached screenshot shows the problem that I have: If the file is called words-with-dashes, then searching for words dashes won't find it. Searching for words-with will work, though. And strangely enough, searching for words *dashes does work. How can I fix this, please?
×
×
  • Create New...