Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'glitch'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alfred 3
  • Make the Most of Alfred
    • Discussion & Help
    • Bug Reports
    • Alfred Feature Suggestions
    • Themes
  • Alfred Workflows
    • Share your Workflows
    • Workflow Help & Questions
  • Alfred v2 Themes
  • Alfred Remote for iOS
    • Alfred Remote Discussion & Help
    • Remote Connection Troubleshooting

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Twitter


Website URL


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. FroZen_X

    Alfred 3 glitching

    Hello everyone, since I am using Alfred to navigate on a server drive at work, I end up with a glitching Alfred when the preview of a file takes longer to work and I call Alfred again. However this only happens when used "above" Parallels, well for now. This could be due to heavier graphic usage I guess. Here is a screenshot: http://imgur.com/a/MwNbu I have pre set paths for the server to open them, as i cannot get spotlight to index them. Basically what i do is call that path and then there is a file. The little preview on the side is loading and I call Alfred again. This doesn't happen always tho. Cheers, Marcel Reuß
×