Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hangs'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alfred 3
  • Make the Most of Alfred
    • Discussion & Help
    • Bug Reports
    • Alfred Feature Suggestions
    • Themes
  • Alfred Workflows
    • Share your Workflows
    • Workflow Help & Questions
  • Alfred v2 Themes
  • Alfred Remote for iOS
    • Alfred Remote Discussion & Help
    • Remote Connection Troubleshooting

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Twitter


Website URL


Jabber


Location


Interests

Found 2 results

  1. Alfred totally hanged again while trying to run Archive Tool on a zip file from the Alfred Browser. I had to kill Alfred, but I pulled this from the Activity Monitor first. The iconservicesagent has been running hard today as well. Not sure if it is related or not. But, the two items do seem to happen at the same times. Sampling process 463 for 3 seconds with 1 millisecond of run time between samples Sampling completed, processing symbols... Analysis of sampling Alfred (pid 463) every 1 millisecond Process: Alfred [463] Path: /Applications/Alfred 4.app/Con
  2. System Specs: MacBook Air 2017 13" macOS: 10.14.6 (18G1012) Alfred: 4.0.6 What I was doing: Sometimes when I open the Alfred Browser using <ctrl><alt>c, the window shows with the files in the last directory opened. It is more likely to happen on directories that are very large. But, it has happened some on small directories. What happened: Alfred quits responding to keystrokes, mouse clicks, etc. It totally hangs until I use a terminal and type `killall Alfred`. Then when I relaunch Alfred, it behaves just fine.
×
×
  • Create New...