Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'input'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alfred 3
  • Make the Most of Alfred
    • Discussion & Help
    • Bug Reports
    • Alfred Feature Suggestions
    • Themes
  • Alfred Workflows
    • Share your Workflows
    • Workflow Help & Questions
  • Alfred v2 Themes
  • Alfred Remote for iOS
    • Alfred Remote Discussion & Help
    • Remote Connection Troubleshooting

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Categories

  • New Features
  • Other

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Twitter


Website URL


Jabber


Location


Interests

Found 5 results

  1. I'm trying to call a service which takes the selection as the input. However, I'm not able to send the input to it directly since it is a 3rd-party Service and no open API found. I know how to bring selected text into a workflow. But what I need is the reverse process. Is that possible to manipulate the selection?
  2. There's a bug with Input Objects when arriving into one after having looked at a file using QuickLook in a Script Filter. Or maybe it's just the way the Script Filter is sending to the other objects... In short, when accessing a file using a script filter, everything works great if I don't press the shift key to have the quicklook popup to see the content of the file (the flow goes to the next object in the Workflow has it should). However, if I QuickLook the file, then after pressing enter to go to the next object in the Workflow, then I see Alfred reappear, but closes immediately. Also, with most objects this is happening when I change the {query} to an empty one using a "Arg and Vars" object, but the "Call External" sending into an "External" object to go into another input object, then just the sending break the flow. Here is a workflow to show you multiple situations. Again, it is not working just when you press 'shift' to have the QuickLook popup. If you try without showing the QuickLook, then everything works. https://nofile.io/f/ySkDQe6D1Cd/QL+Problem+When+Sending+to+Input+Objects.alfredworkflow Procedure to reproduce the bug: (it's the same procedure using 'qlt' or 'qlt2' or 'qlt3' -> the different keyword for the Script Filter) Pop Alfred (alt+space or your keyboard shortcut for it) Type the script filter keyword: qlt (You should now see a "Desktop" item in Alfred) Use QuickLook on the "Desktop" item (press: shift or cmd+y) Close the QuickLook popup (using 'shift' again or the escape key) Press Enter to go into the next object in the flow (the flow should break) Let me know if something isn't clear enough! I'm using this kind of flows to work with files, so I like having a look at some of the files when I navigate. Like always, thanks for your help P.S. I have tested sending to some other objects and this seemed to be fine; ex: post notification or LargeType object work fine, but may have missed some that didn't work. But it seems to be only when sending to an object that pop Alfred again [ Using Alfred 3.4.1 build 860 ]
  3. I'm trying to make my workflow robust against special characters, and I'm having a bit of trouble. When I run my python script from the terminal with an argument containing special characters it works fine. Eg: python alfredwl.py show "a´´´´ÅÅÅ´´ÅÎÎÎÏÍÒˆ„ÏıÔÍÓÔÍÏıÅͯÅÍåå∂ß˚˜≤√åß" However, when I run it through Alfred as "wlshow a´´´´ÅÅÅ´´ÅÎÎÎÏÍÒˆ„ÏıÔÍÓÔÍÏıÅͯÅÍåå∂ß˚˜≤√åß" in a script filter my workflow seems to stumble on the character encoding. In my python script I convert arguments from UTF-8 into Unicode strings--I figured that would've worked for Alfred. What type of encoded string does Alfred's script filter pass onto the Bash script running? Thanks, Nick
  4. I am a long-time Alfred user, and today I created my first workflow, but I need help. My workflow runs a terminal command from Alfred -- very, very simple. To do this I created a new Workflow, added a keyword input object, and linked it to a terminal command object. For the keyword, I typed "create ruby on rails project" since that's what it does. Here's my problem. Alfred only finds it if I type, "create ruby on rails project", or the beginning of that string. If I type, "create rails project" Alfred won't find it. Or if I type "rails project" Alfred won't find it. This sucks because I can't remember exactly what phrase to type, and so I can't find it. How do I make it so, if I type just parts of the keyword, Alfred will still find my workflow? Also, there is a chance I'm doing this entirely wrong in Alfred, and there's a better way. So please let me know if that's the case. Thank you!!
  5. Hey there, thank you very much for Alfred 2 :-) Beside all the cool stuff you can do with it, I also enjoy its ways to customize it. The only thing I can't change though is the color (and probably the thickness) of the cursor. I'd love to have it in blue (think iA Writer, Ulysses 3, iOS etc.). Is there any way to change it? If not—well, thanks for your consideration in advance! Yours, - Ben
×
×
  • Create New...