Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'latency display Yosemite'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alfred 3
  • Make the Most of Alfred
    • Discussion & Help
    • Bug Reports
    • Alfred Feature Suggestions
    • Themes
  • Alfred Workflows
    • Share your Workflows
    • Workflow Help & Questions
  • Alfred v2 Themes
  • Alfred Remote for iOS
    • Alfred Remote Discussion & Help
    • Remote Connection Troubleshooting

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Twitter


Website URL


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. I'm seeing a great deal of latency while using Alfred v2.5.1 (308). It manifests itself by a delay in displaying the Alfred input window and jerking and hesitant recognition of input. I'm currently using a pre-release of Yosemite 10.10.1 (14B23). I'm on a mid-2010 MacBook Pro with 8GB RAM. Any other reports of this behavior? For the record, I am seeing latency in other services, particularly typing, and I'm trying to track down the culprit. Since Alfred is central to my workflow, I wanted to make sure that no one else was having this issue while running Yosemite. Thanks!
×
×
  • Create New...