Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'launch apps'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alfred 3
  • Make the Most of Alfred
    • Discussion & Help
    • Bug Reports
    • Alfred Feature Suggestions
    • Themes
  • Alfred Workflows
    • Share your Workflows
    • Workflow Help & Questions
  • Alfred v2 Themes
  • Alfred Remote for iOS
    • Alfred Remote Discussion & Help
    • Remote Connection Troubleshooting

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Twitter


Website URL


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. So, I have been facing a weird bug lately. Alfred is randomly unable to search for and launch apps. However, once I search for that app on Spotlight (don't have to run it) and then try searching for it on Alfred, that app is accessible now. It will stay accessible for a few days until it will again randomly stop showing up on Alfred, unless I search for it again on Spotlight. Notable to mention, one app Alfred just can't search for is Spotify, even though I've searched and launched it using spotlight multiple times. I have tried completely deleting Alfred (including preference files) and reinstalling it, but to no avail. The same problem persists. I am just short of reinstalling the whole macOS itself, which I am not very keen to. Has anyone else faced this issue? If so, then how did you solve it?
×
×
  • Create New...