Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'matches'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alfred 3
  • Make the Most of Alfred
    • Discussion & Help
    • Bug Reports
    • Alfred Feature Suggestions
    • Themes
  • Alfred Workflows
    • Share your Workflows
    • Workflow Help & Questions
  • Alfred v2 Themes
  • Alfred Remote for iOS
    • Alfred Remote Discussion & Help
    • Remote Connection Troubleshooting

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Categories

  • New Features
  • Other

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Twitter


Website URL


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all - I wanted to post about an issue I've been seeing for a while that I can't seem to figure out. When I type in Alfred to launch / use a workflow I often seem an issue where workflows aren't match and don't work -- apps and applescripts end up being selected instead. It's easier to show an example: http://neil.io/MjWh Here I'm trying to trigger the "Top Processes" workflow to kill an application. The workflow shows up as I start to type, but when I finish typing the trigger ("kill") it disappears. I've seen this for many other workflows as well, Any ideas?
×
×
  • Create New...