Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'not loading'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alfred 3
  • Make the Most of Alfred
    • Discussion & Help
    • Bug Reports
    • Alfred Feature Suggestions
    • Themes
  • Alfred Workflows
    • Share your Workflows
    • Workflow Help & Questions
  • Alfred v2 Themes
  • Alfred Remote for iOS
    • Alfred Remote Discussion & Help
    • Remote Connection Troubleshooting

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Twitter


Website URL


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I've been using Alfred for forever and practically can't work without it. I upgraded today to v2 and had a very bad upgrade experience - Migration did not restart Alfred nor shut down Alfred v1, the features tab did not load and currently I'm stuck with a non functioning Alfred and the preferences window never loads and always crash. What I did - - I downloaded Alfred Alfred_2.0.1_173 (and upgraded to the Mega Supporter license), Installed it, pressed the Migrate button but Alfred did not restart. - Restarted manually, quitted Alfred v1 manually, Alfred v2 loaded but I got
×
×
  • Create New...