Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pandoctor'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alfred 3
  • Make the Most of Alfred
    • Discussion & Help
    • Bug Reports
    • Alfred Feature Suggestions
    • Themes
  • Alfred Workflows
    • Share your Workflows
    • Workflow Help & Questions
  • Alfred v2 Themes
  • Alfred Remote for iOS
    • Alfred Remote Discussion & Help
    • Remote Connection Troubleshooting

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Twitter


Website URL


Jabber


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hello I've been using pandoctor alfred workflow to run the John McFarlane's pandoc. However, the other day it simply stopped working (without apparent cause). I don't get any error messages or evidence that something is wrong with the install. If I run pandoc 'manually' via the terminal it still works perfectly. Any ideas? I've uninstalled and then reinstalled (and rerun the config) – but no luck. Below is the dr:config just in case that's helpful. Thanks in advance. Simon Starting debug for 'Pandoctor' [ERROR: alfred.workflow.action.script] Code 0: 16:15:11 pandoctor.py:1206 DEBUG {u'<argument>': None, u'<flag>': None, u'config': True, u'help': False, u'launch': False, u'run': False, u'search': False, u'store': False} 16:15:11 workflow.py:940 DEBUG Loading cached data from : /Users/skellis/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.pandoctor/runner.cache 16:15:11 workflow.py:940 DEBUG Loading cached data from : /Users/skellis/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.pandoctor/pandoc.cache 16:15:12 workflow.py:940 DEBUG Loading cached data from : /Users/skellis/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.pandoctor/pandoc.cache 16:15:12 workflow.py:970 DEBUG Cached data saved at : /Users/skellis/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.pandoctor/pandoc.cache 16:15:13 workflow.py:940 DEBUG Loading cached data from : /Users/skellis/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.pandoctor/pandoc.cache 16:15:13 workflow.py:970 DEBUG Cached data saved at : /Users/skellis/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.pandoctor/pandoc.cache 16:15:13 workflow.py:940 DEBUG Loading cached data from : /Users/skellis/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.pandoctor/pandoc.cache 16:15:13 workflow.py:970 DEBUG Cached data saved at : /Users/skellis/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.pandoctor/pandoc.cache 16:15:13 workflow.py:940 DEBUG Loading cached data from : /Users/skellis/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.pandoctor/pandoc.cache 16:15:13 workflow.py:970 DEBUG Cached data saved at : /Users/skellis/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.pandoctor/pandoc.cache
  2. Pandoctor: configuration fails I also get the error message: <?xml version="1.0" encoding= when I try to configure pandoctor. pandoc 1.14.0.1 is installed on the computer. pandoc works fine from the terminal but pandoctor does not. Here ist the debug log: [ERROR: alfred.workflow.action.script] 21:00:21 pandoctor.py:1206 DEBUG {u'<argument>': None, u'<flag>': None, u'config': True, u'help': False, u'launch': False, u'run': False, u'search': False, u'store': False} 21:00:21 workflow.py:940 DEBUG Loading cached data from : /Users/j********/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.pandoctor/runner.cache 21:00:22 workflow.py:1275 ERROR 'NoneType' object has no attribute 'read' Traceback (most recent call last): File "/Users/j********/Library/Application Support/Alfred 2/Alfred.alfredpreferences/workflows/user.workflow.60CECC29-7BBE-4EE5-B5FC-C222BEEEFC55/workflow/workflow.py", line 1273, in run func(self) File "pandoctor.py", line 1208, in main res = pd.run(args) File "pandoctor.py", line 355, in run return method() File "pandoctor.py", line 429, in config_codepath self.pandoc.config() File "pandoctor.py", line 121, in config self.store('pandoc', 'outputs', self._formats('output')) File "pandoctor.py", line 226, in _formats lines = req.text.splitlines() File "/Users/j*******/Library/Application Support/Alfred 2/Alfred.alfredpreferences/workflows/user.workflow.60CECC29-7BBE-4EE5-B5FC-C222BEEEFC55/workflow/web.py", line 220, in text return self.content File "/Users/j********/Library/Application Support/Alfred 2/Alfred.alfredpreferences/workflows/user.workflow.60CECC29-7BBE-4EE5-B5FC-C222BEEEFC55/workflow/web.py", line 205, in content self._content = self.raw.read() AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'read'
  3. Hello I'm trying to get the Pandoctor alfred gui working but am getting a "NoneType" error when I try and start a "New Pandoc Conversion" in Alfred. Alfred debug output below. Any ideas? Thanks. Simon Starting debug for 'Pandoctor' [ERROR: alfred.workflow.action.script] Code 0: 16:46:07 pandoctor.py:1206 DEBUG {u'<argument>': u'/Users/skellis/Desktop/main.md', u'<flag>': u'in_path', u'config': False, u'help': False, u'launch': False, u'run': False, u'search': False, u'store': True} 16:46:07 workflow.py:940 DEBUG Loading cached data from : /Users/skellis/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.pandoctor/runner.cache 16:46:07 workflow.py:970 DEBUG Cached data saved at : /Users/skellis/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.pandoctor/runner.cache [ERROR: alfred.workflow.output.script] Code 0: 16:46:08 pandoctor.py:1206 DEBUG {u'<argument>': u'[path]', u'<flag>': u'pandoc_inputs', u'config': False, u'help': False, u'launch': True, u'run': False, u'search': False, u'store': False} 16:46:08 workflow.py:940 DEBUG Loading cached data from : /Users/skellis/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.pandoctor/runner.cache [ERROR: alfred.workflow.input.scriptfilter] Code 1: 16:46:08 pandoctor.py:1206 DEBUG {u'<argument>': u'markdown', u'<flag>': u'inputs', u'config': False, u'help': False, u'launch': False, u'run': False, u'search': True, u'store': False} 16:46:08 workflow.py:940 DEBUG Loading cached data from : /Users/skellis/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data/com.hackademic.pandoctor/runner.cache 16:46:08 workflow.py:1275 ERROR 'NoneType' object has no attribute '__getitem__' Traceback (most recent call last): File "/Users/skellis/Library/Application Support/Alfred 2/Alfred.alfredpreferences/workflows/user.workflow.1230B144-9692-4DEC-9A81-614D64C5BF08/workflow/workflow.py", line 1273, in run func(self) File "pandoctor.py", line 1208, in main res = pd.run(args) File "pandoctor.py", line 355, in run return method() File "pandoctor.py", line 442, in search_codepath data = getattr(self.pandoc, prop, None) File "pandoctor.py", line 167, in inputs return self.data['inputs'] TypeError: 'NoneType' object has no attribute '__getitem__'
×
×
  • Create New...