Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'permissions'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alfred 3
  • Make the Most of Alfred
    • Discussion & Help
    • Bug Reports
    • Alfred Feature Suggestions
    • Themes
  • Alfred Workflows
    • Share your Workflows
    • Workflow Help & Questions
  • Alfred v2 Themes
  • Alfred Remote for iOS
    • Alfred Remote Discussion & Help
    • Remote Connection Troubleshooting

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Twitter


Website URL


Jabber


Location


Interests

Found 2 results

  1. Lock is not working although Sleep, Shutdown etc. do work. There is an error message in the Console.app: This seems to suggest permission problems. Alfred has been enabled in Accessibility, but NOT in Automation. That's another thing that's weird, as Alfred doesn't appear in Automation, like described in this post: https://www.alfredforum.com/topic/12182-solved-alfred-not-in-automation-settings/.
  2. I am using the 'Play song' from iTunes as a workflow. The debugger shows" I know this is an issue with Mojave and the new 'sandbox' security bubble they put around interacting with the OS; I just don't know how to give it access. Alfred is already enabled in the seurity section. Any thoughts?
×
×
  • Create New...