Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'respond'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alfred 3
  • Make the Most of Alfred
    • Discussion & Help
    • Bug Reports
    • Alfred Feature Suggestions
    • Themes
  • Alfred Workflows
    • Share your Workflows
    • Workflow Help & Questions
  • Alfred v2 Themes
  • Alfred Remote for iOS
    • Alfred Remote Discussion & Help
    • Remote Connection Troubleshooting

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Twitter


Website URL


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. Here's a video download of the behavior. It started around 10:00pm on August 1, 2013. I have not restarted Alfred since the behavior started. If you want any further information or system reports, please let me know quickly so I can restart Alfred and maybe get him working again! Alfred does not respond to: Delete (unless you press Cmd-A first, or if the text is selected already by ); in the video, I pressed delete every time a newline was typed. Return (simply types a newline) Arrow keys; they do not move the cursor or highlight results Clicking outside Alfred to hide his window; you must use your hotkey to toggle Switching spaces does not hide Alfred; he simply stays on the screen he started at. The bug also affects FS Navigation and Clipboard History. Hotkeys work; that's about it. Console.app logs and diagnostics: 7/31/13 9:44:28.296 PM Alfred 2[6334]: [TIMER] 27.478567 seconds to initialise Alfred 7/31/13 9:47:00.159 PM Alfred 2[6334]: Couldn't contact spell checker for U.S. English 8/1/13 10:07:39.319 PM Alfred 2[6334]: [IMKInputSession activate] exception caught. IMKInputSession: <IMKInputSession: 0x1021228e0> -- NSInvalidSendPortException : [NSMachPort sendBeforeDate:] destination port invalid 8/1/13 9:35:56.021 PM UserEventAgent[6258]: com.apple.message.domain: com.apple.usage.app_activetime com.apple.message.signature: Alfred 2 com.apple.message.signature2: com.runningwithcrayons.Alfred-2 ||| 2.0.6 (203) com.apple.message.value: 65 com.apple.message.value2: 0 com.apple.message.value3: 0 com.apple.message.value4: 0 com.apple.message.value5: 0 com.apple.message.value6: 0 com.apple.message.value7: 0 com.apple.message.result: NO com.apple.message.summarize: YES 8/1/13 10:26:00.789 PM UserEventAgent[6258]: com.apple.message.domain: com.apple.usage.app_activetime com.apple.message.signature: Alfred Preferences com.apple.message.signature2: com.runningwithcrayons.Alfred-Preferences ||| 2.0 (1) com.apple.message.value: 1039 com.apple.message.value2: 8 com.apple.message.value3: 1 com.apple.message.value4: 0 com.apple.message.value5: 2 com.apple.message.value6: 1 com.apple.message.value7: 308 com.apple.message.result: YES com.apple.message.summarize: YES 8/1/13 10:26:00.791 PM UserEventAgent[6258]: com.apple.message.domain: com.apple.usage.app_activetime com.apple.message.signature: Alfred 2 com.apple.message.signature2: com.runningwithcrayons.Alfred-2 ||| 2.0.6 (203) com.apple.message.value: 3007 com.apple.message.value2: 0 com.apple.message.value3: 0 com.apple.message.value4: 0 com.apple.message.value5: 0 com.apple.message.value6: 0 com.apple.message.value7: 0 com.apple.message.result: NO com.apple.message.summarize: YES There are more Diagnostics messages further back, if you need them; these are the ones closest to the time of glitch. Alfred 2.0.6 on OS X 10.8.4. Replicated: Yes within Alfred's current state, No when starting from a restart
×
×
  • Create New...