Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'script editor'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alfred 3
  • Make the Most of Alfred
    • Discussion & Help
    • Bug Reports
    • Alfred Feature Suggestions
    • Themes
  • Alfred Workflows
    • Share your Workflows
    • Workflow Help & Questions
  • Alfred v2 Themes
  • Alfred Remote for iOS
    • Alfred Remote Discussion & Help
    • Remote Connection Troubleshooting

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Twitter


Website URL


Jabber


Location


Interests

Found 2 results

  1. Search and insert the built in or user created clippings from Alfred 3 in a flash! Download at: http://www.packal.org/workflow/script-debugger-insert-clippings
  2. Hi guys, wondering if anyone has a clue about what changed with applescripts and accessibility in macOS Sierra. Since upgrading to Sierra, it seems all of my workflows that use applescript no longer work. This is not exclusive to Alfred; I have tried running multiple scripts in Script Editor, and Script Editor ends up hanging on run. In Alfred 3, no information shows in debug. Calling a workflow will just cause Alfred to stop responding. Console does not show any Event errors in Alfred or Script Editor. I haven't been able to find similar issues with other people in google searches or in this forum. I have received some OS messages that I think may be involved as I've tried to run applescripts in both Alfred 3 and Script Editor (shown below). They seem to come up sporadically, and after a delay of running a script. I know it has been necessary to add SystemUIServer.app to Accessibility in System Preferences > Security & Privacy in past versions of Alfred and OS X in order to run certain workflows with applescripts. Since upgrading to Sierra, I am seeing a similar requirement. Adding /System/Library/CoreServices/SystemUIServer.app to Accessibility and checking it does not fix the issue. Any clues to what may be going on is much appreciated :). EDIT: I think it has something to do with "System Events." It looks like applecripts work until they come to tell application "System Events" I have tried adding /System/Library/CoreServices/System Events.app to Accessibility, a shot in the dark; that didn't help either.
×
×
  • Create New...