Jump to content

Recommended Posts

[ERROR: alfred.workflow.input.scriptfilter] Code 1: execution error: System Events got an error: Can’t get property list file "/Users/igor/Library/Application Support/Alfred 2/Workflow Data/com.surrealroad.alfred-note/cache.plist". (-1728)

[ERROR: alfred.workflow.input.scriptfilter] Code 1: execution error: System Events got an error: Can’t get property list file "/Users/igor/Library/Application Support/Alfred 2/Workflow Data/com.surrealroad.alfred-note/cache.plist". (-1728)

 

 

It just gets repeated.

Share this post


Link to post

ok I know what this is-- it's a bug/feature in OS 10.10 which I've seen on one of my other workflows. I'll send out an update later today. As a workaround, edit the script filter and change the property "shouldCheckForUpdates" to "false"

Share this post


Link to post

Downloaded the latest version of the workflow today. Got this message in the Alfred console:

[ERROR: alfred.workflow.action.script] execution error: Notes got an error: Can’t get account 1. Invalid index. (-1719)
[INFO: alfred.workflow.action.script] Processing output 'alfred.workflow.output.notification' with arg ''

Configuration:

Yosemite 10.10.2

Share this post


Link to post

Just downloaded today, Yosemite 10.10.5, only get this error message:

 

Starting debug for 'Notes'

 
[ERROR: alfred.workflow.input.scriptfilter] Code 1: execution error: mkdir: /Users/dustin/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data: No such file or directory (1)
[ERROR: alfred.workflow.input.scriptfilter] Code 1: execution error: mkdir: /Users/dustin/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data: No such file or directory (1)

Share this post


Link to post

This is great thank you.. :) 

One small question how can I configure it to use iCloud, Now all notes are going to gmail notes?? 
Thank you, 

 

Cheers ヅ,
Bill 
Tuesday, October 20, 20156:56 PM

Share this post


Link to post

Hi Jack

 

Could you make the script be able to search (iCloud, El Capitan) notes as well, please?

 

Thanks :-)

Ras

Please update to the new version which now has this functionality.

Share this post


Link to post

I'm running into an issue where notes are being cut off towards the end of the sentence and punctuation randomly disappears. So, for instance, here are my test notes below:

 

here is a test n

here is another test n

here is a thing

here is something new

here is a test note

here is a test n

another test note

I can't add punctuation (supposed to be a question mark there)

 

I've turned on the debugging tool and set to show all information, but nothing shows up. What I will say is that my Notes app is linked to Exchange and not iCloud. It doesn't have a problem creating the note, just that it cuts off parts of the note for no apparent reason.

Share this post


Link to post

I'm running into an issue where notes are being cut off towards the end of the sentence and punctuation randomly disappears. So, for instance, here are my test notes below:

 

here is a test n

here is another test n

here is a thing

here is something new

here is a test note

here is a test n

another test note

I can't add punctuation (supposed to be a question mark there)

 

I've turned on the debugging tool and set to show all information, but nothing shows up. What I will say is that my Notes app is linked to Exchange and not iCloud. It doesn't have a problem creating the note, just that it cuts off parts of the note for no apparent reason.

This indicates that alfred isn't done processing when you press enter. Also I presume you are using the *non*-iCloud version of the workflow?

Share this post


Link to post

I wasn't, I was using the "iCloud" version. I can see it takes a bit to fully complete the sentence while typing in Alfred using the "non-iCloud" version. Guess I was typing a little too fast for the workflow to catch up before hitting enter.

 

Guess that's what I get for not reading the whole post :/ Thanks for the quick reply, though.

Share this post


Link to post

Great workflow.

 

What would need to be modified in the script to open the "New Note" once hitting "RETURN" in Alfred ? 

 

Screenshot%202016-04-03%2015.53.29.png?v

Edited by LaurentP

Share this post


Link to post

1. How does the workflow distinguish between note creation and search? It seems like you can't create a new note that remotely resembles an old one since both operations are done with "n [something here"]? I must be missing something?

 

2. I also can't create new notes in any way. Here is a debug log:

 

[2016-06-05 13:01:58][ERROR: input.scriptfilter] Code 1: execution error: mkdir: /Users/[myusername]/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data: No such file or directory (1)

[2016-06-05 13:01:58][ERROR: input.scriptfilter] Code 1: execution error: mkdir: /Users/[myusername]/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data: No such file or directory (1)
[2016-06-05 13:01:58][ERROR: input.scriptfilter] Code 1: execution error: mkdir: /Users/[myusername]/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data: No such file or directory (1)

Share this post


Link to post

Can't create new notes. Using Capitan (10.11.5). It just ends up being a google search whenever I choose "Add note".

 

Search works fine.

Share this post


Link to post

Search works, but creation does not.

 

Here is the log from console.

Starting debug for 'Notes (iCloud)'

[2016-06-24 10:35:09][ERROR: input.scriptfilter] Code 1: execution error: mkdir: /Users/Canor/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data: No such file or directory (1)
[2016-06-24 10:35:09][ERROR: input.scriptfilter] Code 1: execution error: mkdir: /Users/Canor/Library/Caches/com.runningwithcrayons.Alfred-2/Workflow Data: No such file or directory (1)

The thing is, the name of my drive on Mac mini is 'Canor\ 1' and on macbook, it's 'Canor'. So they have different names and once I sync one with another, it seems the directory path also gets synced which causes at least one of them won't work.

 

And I can't seem to find where to modify this code… thanks.

Share this post


Link to post

Hey Jack,

 

I updated the workflow but now every time I try add a note I also get notified that there exists an update to the workflow : 

 

ktPUGmK.png

 

 

Pressing on it doesn't seem to change anything and it still stays there. What should I do?

 

Thank you. 

Share this post


Link to post

I have checked and I only have one 'Notes' workflow. I downloaded the new workflow you linked and I still keep getting the prompt to update the workflow. It only happens in your workflow so I don't really know what might be the cause of that.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×