Jump to content
bazerman

Workflows previewing search results no longer working in Alfred 4

Recommended Posts

@bazerman Have you tried Alfred's built-in Google Suggest workflow? Go to the Workflows tab > Examples > Google Suggest. As far as I can see, it does the same thing as that workflow :)

 

Cheers,
Vero

Share this post


Link to post
4 minutes ago, Vero said:

As far as I can see, it does the same thing as that workflow

 

It doesn't. The above workflow shows search results, not suggestions.

 

@bazerman You should try posting an issue on the workflow's issue tracker on GitHub. The author isn't a member of the forum AFAIK, and they're the best person to help you.

 

For future reference, if you're having problems with a workflow, either ask in the workflow's thread in the Share your Workflows forum, or if it doesn't have one and there's no issue tracker, ask in the Workflow Help & Questions forum. I'm going to move this thread there now.

Share this post


Link to post

Thanks - will do and I'll report back.

 

Saying that, I'm not 100% that it's a problem specific to that workflow: currently, any workflow that involves calling online results from within alfred seem to have broken down since updating 3 → 4. 

Share this post


Link to post
9 hours ago, bazerman said:

any workflow that involves calling online results from within alfred seem to have broken down since updating 3 → 4.

 

Which error messages are you seeing in Alfred's debugger?

Share this post


Link to post
1 hour ago, deanishe said:

 

Which error messages are you seeing in Alfred's debugger?

[21:54:26.690] Logging Started...

[21:54:32.155] Google Search[Script Filter] Queuing argument ''

[21:54:32.523] Google Search[Script Filter] Queuing argument 't'

[21:54:32.645] Google Search[Script Filter] Queuing argument 'te'

[21:54:32.723] Google Search[Script Filter] Queuing argument 'tes'

[21:54:32.791] Google Search[Script Filter] Queuing argument 'test'

[21:54:34.128] Google Search[Script Filter] Script with argument '(null)' finished

[21:54:37.172] Google Search[Script Filter] Script with argument '(null)' finished

[21:54:37.176] Google Search[Script Filter] <items />

Share this post


Link to post

The issue is that Google isn't returning the page the workflow expects. The results are there, but the workflow's parser doesn't understand the HTML in the returned page.

 

You'll need to ask the workflow's author to fix it.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...