Jump to content

Alfred 4 can't find applications


Recommended Posts

I upgraded from A3 to A4 today cause the I can't really find any files except for applications in the previous version.  However, when I upgraded to A4 everything was fixed except that the applications no longer shows up in the search bar.  I've tried cleaning the cache, reindexing and it didn't work.  

Link to post

Hello. I don't know if it's directly related to the OP but since upgrading to Alfred 4 (and migrating preferences and workflows), Alfred doesn't find applications in subfolders anymore (e.g. /Application/DaVinci Resolve/DaVinci Resolve.app). Spotlight does so without issue. Is there a preference I should tick anew somewhere?

 

EDIT: Fixed by searching for the app with Spotlight, launching it, and trying again after around 30 minutes. Weird but hey.

Edited by Stratocumulus
Link to post
On 6/8/2019 at 7:51 AM, playmakerx said:

Are you using macOS 10.15 beta now? I think you have the same problem as me. You need to manually add /System/Applications to the Search Scope list in Preferences - > Features -> Default Results (thanks to scaba).

 

 

Just registered to say thank you! :)

Alfred 4 blew up here to. but it all seems to be nice and happy here ! 

 

Link to post
  • 11 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...