Jump to content
jaladuvar

Large Type Output in workflow never fades out [Fixed 4.0.3 b1091 pre-release]

Recommended Posts

The title says it all: I've got a few workflows that make use of "Large Type"  output, whatever the setting I choose for fading, nothing happens. I have to click the screen besides the Large Type window to have it closed. Alfred 3 didn't behave like that.

Not sure it's a bug because not reported anywhere ( I looked for this), but annoying...

OS X Mojave, Workbook Pro 13,

Thanks for solving it f bug; for pointing me where the problem is if not bug...

Share this post


Link to post
Share on other sites

@jaladuvar You have to press Alfred's hotkey, or the esc key to close the large type window, it doesn't go away by itself. This is the same for Alfred 3 and Alfred 4. Unless I have misunderstood what you are trying to explain?

 

If you want it to hide automatically, you could always wire the output of the large type into a "Delay", and the delay into a "Hide Alfred".

 

Cheers,

Andrew

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh hang on, on testing this further, the "Delay" to "Hide Alfred" doesn't work in Alfred 4 for some reason. I'll take a look at this!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hello, At first instance ( my work flow in Alfred3) I did have indeed a delay action followed by an Alfred HIDE and that worked.

When  I saw that it didn’t work in Alfred 4 I tried different solutions without success.

Then I posted this bug report.  

 

Thank you for looking into this 

Edited by jaladuvar

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the meantime you could use this AppleScript to send ESC to Alfred

 

on alfred_script(q)
  tell application "Alfred 4" to activate
  tell application "System Events" to key code 53
end alfred_script

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...