Jump to content
wealthychef

Every app search results in doubles

Recommended Posts

Every time I search for an app that I have installed, Alfred finds it in multiple places.  Is this an artifact of some new file system etc?  Because I also see a duplication of some disk information in my Disk Utility.  What's up?  Thanks for any help! 

Screen Shot 2019-10-06 at 08.52.51.jpg

Screen Shot 2019-10-06 at 08.53.10.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

@wealthychef Type "reload" into Alfred to refresh the app cache first. If the issue is with Alfred having cached the old and new location, that'll resolve it.

 

If you still see two at that point, then macOS may have got itself into a more serious muddle, and is actually providing duplicate results to Alfred.

 

Which version of Alfred and which macOS build are you using?

 

Cheers,
Vero

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Vero said:

@wealthychef Type "reload" into Alfred to refresh the app cache first. If the issue is with Alfred having cached the old and new location, that'll resolve it.

 

If you still see two at that point, then macOS may have got itself into a more serious muddle, and is actually providing duplicate results to Alfred.

 

Which version of Alfred and which macOS build are you using?

 

Cheers,
Vero

 

I'm running Catalina, I should have mentioned that, probably means all bets are off now that I think of it.  Maybe it's the OS.  

Is Alfred Catalina friendly?  I'm running Alfred 4.0.4 (1711)

When I type "reload" it just finds The Matrix Reloaded on my hard drive. 😜

Share this post


Link to post
Share on other sites

@wealthychef Yes, Alfred is fully Catalina-ready.

 

Which build of Catalina are you using? Apple are releasing regular builds, and I believe the Catalina GM (final release before general release to the public) was released a few days ago. You should make sure you're on the latest, and let us know exactly which build. :)

 

When typing "reload" in Alfred, you should see the following:

 

Screen Shot 2019-10-07 at 15.33.12.png

 

You can also clear the app cache by going to Alfred's Advanced > Files/Apps "Clear Application Cache" in the top left.

 

Cheers,
Vero

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Vero said:

@wealthychef Yes, Alfred is fully Catalina-ready.

 

Which build of Catalina are you using? Apple are releasing regular builds, and I believe the Catalina GM (final release before general release to the public) was released a few days ago. You should make sure you're on the latest, and let us know exactly which build. :)

 

When typing "reload" in Alfred, you should see the following:

 

Screen Shot 2019-10-07 at 15.33.12.png

 

You can also clear the app cache by going to Alfred's Advanced > Files/Apps "Clear Application Cache" in the top left.

 

Cheers,
Vero

 

This fixed my issue too! 

 

1739787687_ScreenShot2019-10-07at15_13_11.thumb.png.02332464ab2e4cb2618427ac2f9392b6.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/7/2019 at 10:35 AM, Vero said:

@wealthychef Yes, Alfred is fully Catalina-ready.

 

Which build of Catalina are you using? Apple are releasing regular builds, and I believe the Catalina GM (final release before general release to the public) was released a few days ago. You should make sure you're on the latest, and let us know exactly which build. :)

 

When typing "reload" in Alfred, you should see the following:

 

Screen Shot 2019-10-07 at 15.33.12.png

 

You can also clear the app cache by going to Alfred's Advanced > Files/Apps "Clear Application Cache" in the top left.

 

Cheers,
Vero

 

Here's what it looks like for me:  

 

 

Screen Shot 2019-10-09 at 17.32.14.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/7/2019 at 4:35 PM, Vero said:

@wealthychef Yes, Alfred is fully Catalina-ready.

 

Which build of Catalina are you using? Apple are releasing regular builds, and I believe the Catalina GM (final release before general release to the public) was released a few days ago. You should make sure you're on the latest, and let us know exactly which build. :)

 

When typing "reload" in Alfred, you should see the following:

 

Screen Shot 2019-10-07 at 15.33.12.png

 

You can also clear the app cache by going to Alfred's Advanced > Files/Apps "Clear Application Cache" in the top left.

 

Cheers,
Vero

 

This solved the issue for me. Thanks @Vero

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...