Jump to content
WillGreen98

Alfred 4 MacOS 10.15.4

Recommended Posts

Hello All,

 

I updated my macbook pro 2 days ago and have run into an error with Alfred 4 (Version: 4.0.9 build 1144), when using alfred as a search tool for applications, nothing is showing up. I checked all folder paths in Features Default Searching and all seems fine, MacOS Application Folder is ticked, I first thought it may be an issue with HomeBrew Casks so I added /usr/local/Caskrooms but nothing. I have reloaded the cache and reset to defaults but nothing seems to fix this issue. Any help is appreciated :)

Share this post


Link to post
3 hours ago, WillGreen98 said:

I first thought it may be an issue with HomeBrew Casks so I added /usr/local/Caskrooms

 

Homebrew Cask developer here. I recommend you remove that directory from the search scope, we haven’t stored applications there in years.

 

Have you tried removing and readding Alfred from the accessibility permissions? Catalina is buggy, and with updates sometimes those can get messed up.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...