Jump to content

Simple WireGuard VPN workflow


Recommended Posts

WireGuard Control

 

Simple workflow that toggle on/off any existing WireGuard VPN tunnels.

The workflow is written in bash, so it should be pretty robust against OS updates etc.

 

Download:

https://github.com/Chrede88/alfred-wireguard/releases/tag/v1.0

 

Instructions:

Use the keyword "wguard" to activate the workflow.

demo-2.gif.044502bae651fc02df125ed90ae3d808.gif

 

Link to post
  • 2 months later...
  • 3 months later...

@ChristianOlsen did this stop working with a recent version of WireGuard? When I attempt it now, Alfred seems to "forget" that it's a custom action, and it wants to search for the keyword. (It starts out with the Wireguard icon.)

 

Debugging shows this:

[22:51:00.130] Wireguard Control[Script Filter] Queuing argument '(null)'
[22:51:00.221] Wireguard Control[Script Filter] Script with argv '(null)' finished
[22:51:00.223] Wireguard Control[Script Filter] {"items":[]}

 

Not sure what's changed on my end since it was working last. (And, unfortunately, I forgot I had it installed so haven't been using it much.) I tried deleting and reinstalling and get the same behaviour. Thanks!

 

image.thumb.png.3ee420f24510d4ce511bdcf686e4215c.png

Link to post
Posted (edited)
On 4/6/2021 at 10:56 PM, punkypangolin said:

@ChristianOlsen did this stop working with a recent version of WireGuard? When I attempt it now, Alfred seems to "forget" that it's a custom action, and it wants to search for the keyword. (It starts out with the Wireguard icon.)

 

Debugging shows this:




[22:51:00.130] Wireguard Control[Script Filter] Queuing argument '(null)'
[22:51:00.221] Wireguard Control[Script Filter] Script with argv '(null)' finished
[22:51:00.223] Wireguard Control[Script Filter] {"items":[]}

 

Not sure what's changed on my end since it was working last. (And, unfortunately, I forgot I had it installed so haven't been using it much.) I tried deleting and reinstalling and get the same behaviour. Thanks!

 

image.thumb.png.3ee420f24510d4ce511bdcf686e4215c.png

I'm running v.1.0.12, which is the newest version in the Mac app store. Everything works fine for me! What version of Wiregaurd are you running? Do you have Wiregaurd tunnels installed?

 

The fact that {"items":[]} is empty means that no Wiregaurd tunnels were found!

Edited by ChristianOlsen
Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...