Jump to content

Not able to assign hotkey Cmd+Ctrl+Alt+L


Recommended Posts

Hi community,

 

I just found out that I'm not able to assign Cmd+Ctrl+Alt+L as hotkey in Workflows. I'm curious whether this is a bug or something else.

 

I found a similar problem here: 

 

Thanks,

Link to comment

@Jayden Have you tried alternative hotkey combinations? If so, it's likely that Cmd + Ctrl + Alt + L is already taken up, either by another Alfred workflow you've created, or by another app/tool you're using.

 

If you type ?hotkeys into Alfred, you'll see a full list of your hotkeys in Alfred. 

 

If it's not listed there, then it'll be in use by another app/tool somewhere on your Mac. :)

 

Cheers,
Vero

Link to comment

@Vero I have hotkeys using Cmd + Ctrl + Alt + B/C/G/N/S/W/1/2/3/4 and they work fine. I have found that Cmd + Ctrl + Alt + A/L doesn't work. I'm not 100% sure if other app is using these keys but when I press them nothing happens. Can you confirm that you/others can assign these keys?

 

Thanks!

Link to comment
Posted (edited)

While I have not had reason to use it, others have recommended the free program shortcut detective to help ascertain whether there is a conflict between shortcuts. It may be able to tell you if some other program is using that shortcut.

 

Stephen

 

Edit: corrected typo.

Edited by Stephen_C
Corrected typo
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...