Jump to content

Workflow Modifier Subtext disappears when Action Modifier is 'none' [Fixed 2.0.3 b184]


mgd
 Share

Recommended Posts

  1. Double click a link between blocks in a workflow
  2. Leave Action Modifier as 'none'
  3. Enter text into Modifier Subtext
  4. Click Save
  5. Double click the link again
  6. The text entered in (3) has disappeared

I understand that the Modifier Subtext may be irrelevent when the Action Modifier is 'none' (because the subtext is set in the keyword input config, for example), but perhaps it should be greyed out then, to make that clear?

 

2013%2011:59.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  1. Double click a link between blocks in a workflow
  2. Leave Action Modifier as 'none'
  3. Enter text into Modifier Subtext
  4. Click Save
  5. Double click the link again
  6. The text entered in (3) has disappeared

I understand that the Modifier Subtext may be irrelevent when the Action Modifier is 'none' (because the subtext is set in the keyword input config, for example), but perhaps it should be greyed out then, to make that clear?

 

Alfred 2.0.3 b184 is now in pre-release from the in-app auto-updater, including an improvement for this, so please update to test :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...