Jump to content

Search Scope not working..


Recommended Posts

So I'm trying to remove some useless results from Alfred when searching.. wish there was a blacklist to prevent certain things from showing up, but for whatever reason that doesn't seem to be possible.. 

 

So in the "Search Scope" there was an entry for  /System/Library/CoreServices/Applications that I removed.. but results from that location are still showing up when searching in Alfred. 

image.thumb.png.5d5b597ffe296602900b937b4f6246cf.png

 

How do I make these results go away? is there some sort of cache going on? If so, how do I clear it?

 

If I need to launch an app, I would just use spotlight.. I use Alfred for the things Spotlight can't do, not as a replacement. 

Link to comment

@Smpl Yes, apps are cached to return results as quickly as possible, so once you've removed the Core Services path, type "reload" into Alfred to refresh the app cache. :)

Link to comment
7 hours ago, Vero said:

@Smpl Yes, apps are cached to return results as quickly as possible, so once you've removed the Core Services path, type "reload" into Alfred to refresh the app cache. :)

 

Doesn't seem to work properly...

Now this one is showing up after doing the reload.. 
image.thumb.png.748a52d521238bd3e957b387cfa12b1c.png

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...