Jump to content
vitor

DownVid — Download media from popular sources

Recommended Posts

1 hour ago, s95hc8 said:

I have the same problem since recently 😞

Some youtube links do not work any longer with DownVid.

 

I have no idea of the cause.

 

Unless you give me the links, like @TJung did, I can’t debug your problem.

Edited by vitor

Share this post


Link to post

I am having an issue where I get two separate files – a video file in .mp4 and an audio file in .m4a. This happens every time. Am I doing something wrong?

2018-12-20_13-38-17.png

Share this post


Link to post
On 12/21/2018 at 12:29 AM, bgsufn said:

I am having an issue where I get two separate files – a video file in .mp4 and an audio file in .m4a. This happens every time. Am I doing something wrong?

 

Just released a new version. Try that out, it should fix it.

Share this post


Link to post
2 hours ago, cbabbino said:

When I download audio only it saves as an .opus file.  How can I save as an mp3?  

 

Open the Workflow README/Configuration. There’s an option there.

Share this post


Link to post

Hi Vitor,  

First of all, thanks for this awesome workflow.  🙏🏻

It worked wonderfully for so long... But not anymore 😕  

First: It would "not download & save" -> I could see the download in the progress view, but after that the file was not there.  

I re-installed the workflow, and now every link on youtube would result with "url invalid"  

Please let me know if you have any idea about how to solve this.  
Thanks in advance
Marc 

Share this post


Link to post
Posted (edited)

Welcome @mgris, and thank you for the kind words.

 

Long story short, this will self fix if you wait a few days. If you want it fixed now (and why not), open a terminal and run:

"${HOME}/Library/Application Support/Alfred 3/Workflow Data/com.vitorgalvao.alfred._sharedresources/bin/youtube-dl" --update && exit

After the command finishes (it should take under a minute), you may close the terminal widow and the issue should be fixed.

Edited by vitor

Share this post


Link to post

Hi Vitor ! 

Thx a lot.
But unfortunately, I still get a "URL Invalid" error message whenever I try to download audio from Youtube... 

Any other idea  ?

Thx again 
M

Share this post


Link to post
6 hours ago, mgris said:

I still get a "URL Invalid" error message whenever I try to download audio from Youtube

 

What was the output of the command? If you run it now, what does it say?

 

And only in that situation?

 

6 hours ago, mgris said:

Any other idea  ?

 

Open a terminal and run youtube-dl --update, in case you have it installed from another source.

 

If that doesn’t work, open the debugger, set the log output to “All Information”, and post the output.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...