Jump to content

Recommended Posts

Hello,

 

I'm not sure it is an Alfred problem, but I don't know where to find a solution.

 

When I try to write an email to a contact thanks to Alfred, Mail app doesn't open.

I have a google url shortener extansion in Chrome and normally I can send directly the link by email, but again that doesn't work anymore.

 

So I think it is a OSX issue, is somebody know how to fix this ?

 

Thanks a lot,

Share this post


Link to post

How are you calling it? Check my multi email workflow. I just do open mailto:<names>  and it works almost always - opens my default email client even if its not started (in some rare cases, it does nothing, not sure why)

Share this post


Link to post

Hello,

 

I'm not sure it is an Alfred problem, but I don't know where to find a solution.

 

When I try to write an email to a contact thanks to Alfred, Mail app doesn't open.

I have a google url shortener extansion in Chrome and normally I can send directly the link by email, but again that doesn't work anymore.

 

So I think it is a OSX issue, is somebody know how to fix this ?

 

Thanks a lot,

 

Check your default email client. Is it correctly set to Mail.app?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...