Jump to content

Alfred's search box will not respond or allow selection of results


Recommended Posts

Here's a video download of the behavior. It started around 10:00pm on August 1, 2013.

 

I have not restarted Alfred since the behavior started. If you want any further information or system reports, please let me know quickly so I can restart Alfred and maybe get him working again!

 

Alfred does not respond to:

  • Delete (unless you press Cmd-A first, or if the text is selected already by ); in the video, I pressed delete every time a newline was typed.
  • Return (simply types a newline)
  • Arrow keys; they do not move the cursor or highlight results
  • Clicking outside Alfred to hide his window; you must use your hotkey to toggle
  • Switching spaces does not hide Alfred; he simply stays on the screen he started at.

The bug also affects FS Navigation and Clipboard History.

 

Hotkeys work; that's about it.

 

Console.app logs and diagnostics:

7/31/13 9:44:28.296 PM Alfred 2[6334]: [TIMER] 27.478567 seconds to initialise Alfred
7/31/13 9:47:00.159 PM Alfred 2[6334]: Couldn't contact spell checker for U.S. English
8/1/13 10:07:39.319 PM Alfred 2[6334]: [IMKInputSession activate] exception caught.
	IMKInputSession: <IMKInputSession: 0x1021228e0> -- 
	NSInvalidSendPortException : [NSMachPort sendBeforeDate:] destination port invalid

8/1/13 9:35:56.021 PM UserEventAgent[6258]: com.apple.message.domain: com.apple.usage.app_activetime
com.apple.message.signature: Alfred 2
com.apple.message.signature2: com.runningwithcrayons.Alfred-2 ||| 2.0.6 (203)
com.apple.message.value: 65
com.apple.message.value2: 0
com.apple.message.value3: 0
com.apple.message.value4: 0
com.apple.message.value5: 0
com.apple.message.value6: 0
com.apple.message.value7: 0
com.apple.message.result: NO
com.apple.message.summarize: YES

8/1/13 10:26:00.789 PM UserEventAgent[6258]: com.apple.message.domain: com.apple.usage.app_activetime
com.apple.message.signature: Alfred Preferences
com.apple.message.signature2: com.runningwithcrayons.Alfred-Preferences ||| 2.0 (1)
com.apple.message.value: 1039
com.apple.message.value2: 8
com.apple.message.value3: 1
com.apple.message.value4: 0
com.apple.message.value5: 2
com.apple.message.value6: 1
com.apple.message.value7: 308
com.apple.message.result: YES
com.apple.message.summarize: YES

8/1/13 10:26:00.791 PM UserEventAgent[6258]: com.apple.message.domain: com.apple.usage.app_activetime
com.apple.message.signature: Alfred 2
com.apple.message.signature2: com.runningwithcrayons.Alfred-2 ||| 2.0.6 (203)
com.apple.message.value: 3007
com.apple.message.value2: 0
com.apple.message.value3: 0
com.apple.message.value4: 0
com.apple.message.value5: 0
com.apple.message.value6: 0
com.apple.message.value7: 0
com.apple.message.result: NO
com.apple.message.summarize: YES 

There are more Diagnostics messages further back, if you need them; these are the ones closest to the time of glitch.

 

Alfred 2.0.6 on OS X 10.8.4. Replicated: Yes within Alfred's current state, No when starting from a restart

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Create New...