Jump to content
designsbytierney

It is taking a long time for results to display

Recommended Posts

I don't remember when this started, whether it was when I upgraded from )SX 10.7.5 to 10.8.4 or if there was some other issue, but when I type something into Afred v2 now, sometimes it takes about 5 to 10 seconds for results to display.  Not always, but sometimes.

 

I am running a 27" iMac purchased around 2011 with a 2.7 Ghz Intel Core i5 processor and 8 GB RAM and tons of extra storage.  This was never an issue before.

 

Does anyone have any suggestions for what could cause this or any troubleshooting steps?  Is there something I should uncheck in Spotlight searches?

 

Thanks,

Share this post


Link to post

I don't remember when this started, whether it was when I upgraded from )SX 10.7.5 to 10.8.4 or if there was some other issue, but when I type something into Afred v2 now, sometimes it takes about 5 to 10 seconds for results to display.  Not always, but sometimes.

 

I am running a 27" iMac purchased around 2011 with a 2.7 Ghz Intel Core i5 processor and 8 GB RAM and tons of extra storage.  This was never an issue before.

 

Does anyone have any suggestions for what could cause this or any troubleshooting steps?  Is there something I should uncheck in Spotlight searches?

 

Thanks,

 

Have you tried reindexing your machine to make sure that there isn't some corrupt metadata that may be causing issues? The ability to reindex is available in the Alfred preferences under the Advanced tab.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...