Jump to content
Sign in to follow this  
Walmink

Not able to move file from one external disk to another (bug?)

Recommended Posts

I was happily cleaning up my "Downloads" folder using (1) cmd+alt+\ and (2) move to, moving the files and folders to an external disk. This was working great.

 

Then I tried to do the same thing moving files from one external disk to another. No "move finished sound". No files moved either. I added the other drive to the searchable directories of Alfred, but to no avail.

 

Does anyone know whether this is not possible, if I need to change some setting, or whether this is a bug?

Thanks!

Share this post


Link to post

I was happily cleaning up my "Downloads" folder using (1) cmd+alt+\ and (2) move to, moving the files and folders to an external disk. This was working great.

 

Then I tried to do the same thing moving files from one external disk to another. No "move finished sound". No files moved either. I added the other drive to the searchable directories of Alfred, but to no avail.

 

Does anyone know whether this is not possible, if I need to change some setting, or whether this is a bug?

Thanks!

 

There could possibly be an issue somewhere lurking in here - is there anything special about the paths?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...