Jump to content
Weaselboy

V2.5 (299) Lost Custom Searches and Reset Theme and most Prefs.

Recommended Posts

Just updated to 299 and afterwards noticed all my custom web searches were gone and the Alfred theme was reset to default and most of Alfred prefs were reset back to default.

 

I quit Alfred and restored a previous version of ~/Dropbox/Alfred/Alfred.alfredpreferences and still my custom web searches were gone.

 

I noticed when I set prefs. back like I wanted them the settings did not stick.

 

Based on a Alfred tech support page I found I did a permissions repair and restart and that seemed to allow settings to stick, but my custom searches were all still gone. All my custom workflows and snippets are still there and fine.

 

Tried restoring ~/Dropbox/Alfred/Alfred.alfredpreferences again from backup and this time (after the permissions repair) all my custom web searches and old settings are back.

 

To make a long story short, the fix was a permissions repair followed by a restore of ~/Dropbox/Alfred/Alfred.alfredpreferences.

 

No idea why this happened. I did a permissions repair just for drill a few days ago and am not otherwise having any issues, so I don't think it is a sign of any impending problem on my end.

 

I'm on a 2014 13" rMBP on 10.9.5.

 

I'm all fixed up at this point, but thought I would bring this to your attention in case others have the issue.

 

Share this post


Link to post

Thanks for the debugging on this... I'm not sure why this would have happened and seems isolated, but I'll keep this info handy to share with any other users who run into the same issue!

 

Cheers,

Andrew

 

[moving to noted]

Share this post


Link to post
×
×
  • Create New...