Jump to content

Alfred does not respond while script is running [Fixed 2.7 b382]


johnofcamas
 Share

Recommended Posts

I just started using Alfred remote and I have a script that triggers a Keyboard Maestro Macro.  The Keyboard Maestro macro copies files (sometimes very large).  Once I trigger the action from the remote palette Alfred does not respond until the file copy is done (which can be over a minute sometimes).

 

  • What you were doing when the issue happened
    action triggered by alfred remote
  • Whether you were able to replicate it
    Yes - every time
  • Include any screenshots that might help us
    not applicable
  • Include the version and build number from Alfred's About preferences
    v 2.6 (374)
  • Include the version of OS X you are currently using and any customisation that may be relevant
    Mac OS X version 10.10.1 (14B25)
Link to comment
Share on other sites

 

I just started using Alfred remote and I have a script that triggers a Keyboard Maestro Macro.  The Keyboard Maestro macro copies files (sometimes very large).  Once I trigger the action from the remote palette Alfred does not respond until the file copy is done (which can be over a minute sometimes).

 

  • What you were doing when the issue happened

    action triggered by alfred remote

  • Whether you were able to replicate it

    Yes - every time

  • Include any screenshots that might help us

    not applicable

  • Include the version and build number from Alfred's About preferences

    v 2.6 (374)

  • Include the version of OS X you are currently using and any customisation that may be relevant

    Mac OS X version 10.10.1 (14B25)

 

 

Interesting... Alfred runs scripts off the main thread so it shouldn't block things. I'll add a ticket to look into this!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

 

I just started using Alfred remote and I have a script that triggers a Keyboard Maestro Macro.  The Keyboard Maestro macro copies files (sometimes very large).  Once I trigger the action from the remote palette Alfred does not respond until the file copy is done (which can be over a minute sometimes).

 

 

So I can see why this is happening - Alfred queues task from individual script action objects to prevent bloating. This should probably not be the case and allow scripts to run concurrently... I'm doing a little bit of analysis in this area and should hopefully have a fix for you.

 

This shouldn't block Alfred though - Would you mind emailing the workflow which is causing the issue to our info@ email address so I could take a look?

 

Cheers,

Andrew

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...