Jump to content

Copy to Clipboard Output - single tab character won't persist [Fixed 2.7 b382]


tjh
 Share

Recommended Posts

Hi,

 

I just tried creating a workflow that will copy a single tab character to the clipboard and paste it into the frontmost app.

 

However, the Copy to Clipboard item's textbox will show me entering the tab character, but when I hit Save and then reopen that Output action, the tab character is gone.

 

I'm guessing that textbox is trimming whitespace upon saving. Is there a way to force the tab character to persist?

 

Thanks,
T

 

PS The reason I'm creating this workflow is to get around OSX on Chrome not recognizing Option + Tab, or other typical commands to force a tab in a text entry area.

Edited by tjh
Link to comment
Share on other sites

I'm guessing that textbox is trimming whitespace upon saving. Is there a way to force the tab character to persist?

 

There really isn't any reason why Alfred should be trimming this. I'll remove the trim in the next release :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

This should now be fixed if you update to the 2.7 pre-release (in Alfred's update prefs)

 

Andrew - 

 

Just wanted to say thank you for fixing this issue! I didn't have notifications set to email about replies so I only just remembered to check on this.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...