Jump to content
Sign in to follow this  
rspike12

1Password autofill not working properly

Recommended Posts

Hi

when I open the Alfred search bar and I digit a 1Password login the autofill doesn't work properly.

It works only if I pass through the 1Password app (in the menu bar).

I made a video to better understand the problem:

https://infinit.io/_/zTCKV6v

 

Anyone with 1Password has the same problem?

Any help will be appreciated. 

 

Safari 8.0.8

Alfred 2.7.2

1Password 5.3

Mac OS X Yosemite 10.10.5

Share this post


Link to post

Hi

when I open the Alfred search bar and I digit a 1Password login the autofill doesn't work properly.

It works only if I pass through the 1Password app (in the menu bar).

 

Could you please launch 1Password on your Mac, and drag the same item to your desktop? This will create a bookmark on your desktop. Once you've done this, set your browser to be in the same scenario as when you launched it from Alfred (e.g. if your browser was quit, quit it, if it was open, open it) then click the bookmark to launch it.

 

When Alfred launches the bookmark, it essentially performs the same action as clicking on that bookmark item  - so let me know how you get on. You may need to drop a line to the 1Password folks if the issue persists.

 

Cheers,

Vero

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...