Jump to content
Sign in to follow this  
qin

Remote not support ipv6‏

Recommended Posts

qin    0

I had report this bug by email. But I didn't got a response.

 

 

I am using Alfred 3 now.

My mac has a private ipv4 address (e.g. 10.0.0.1) and a public ipv6 address (e.g. 2001:db8::1).

Now I can connect Alfred from my iOS device using ipv4 address.

But I can’t use ipv6 address to connect to Alfred. (I tried using a domain name. I tried setting up a direct connection within Alfred.)

 

 
I notice Alfred only listen to the ipv4 address.
 
-------------update------------
It not a bug.
Edited by qin

Share this post


Link to post

 

I had report this bug by email. But I didn't got a response.

 

 

Hi there,

 

I've had a look at our records, and we responded to your email regarding this on the same day as you sent your question.

 

As we said in the email, Alfred Remote should work with ipv6, but there are a number of things that could stop this from working, such as:

 

- Routing issues with your ISP

- Internal routing issues

- Port blocking

- Binding to the incorrect network interface on a Mac

 

After responding to your email last week, I did raise an internal ticket to ensure that everything is still working as expected with ipv6 as well. :)

 

[Moving thread to Connection Troubleshooting]

 

Cheers,

Vero

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
×