Jump to content

NickNY

Member
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

About NickNY

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi, this is the second time this has happened and I am getting really frustrated with it. Yesterday while using Alfred, everything was working fine, until I went to add a snippet and noticed none of my existing snippets were loading for some reason. But my snippet auto-expansion was still working ok. So I figured there had to be some 'interference', or one of the other 10 things used as an excuse when the software doesn't work properly. So I rebooted to reset everything. Except now not only do the preferences not show up, they are now not even working at all. I tried loading my Alfred preferences file manually from my iCloud, but I noticed it was now zero bytes. I have my preferences synced to iCloud, (which was probably my first mistake after reading up here, but that is USELESS INFORMATION AFTER THE FACT), but either way this should not have happened. Totally losing my entire collection of snips, preferences, workflows and everything else that has been built up over months time is just unacceptable no matter what. If Alfred knows it is so unreliable, or it knows that iCloud is that unreliable, don't allow people to store things there, or keep an extra backup of the preferences stored somewhere. No I don't keep time machine backups, especially of random application config files of a few hundred kb, give me a break. So these preferences are pretty much gone again right?
×
×
  • Create New...