Jump to content

jcwacky

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About jcwacky

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Location
    Edinburgh, Scotland

Recent Profile Visitors

162 profile views
  1. Thanks @deanishe . Turns out a combination of toggling Enable 3rd party app integrations off/on in 1Password plus some toggling in Alfred eventually resolved this. My confusion with thinking ~/Library/Caches... was incorrect could have also affected things, so thanks for clarifying that.
  2. For some reason Alfread's 1Password feature has stopped working for me. In Alfred Preferences > Features > 1Password it says "Unable to find 1Password Data". If I click Advanced, Discover Automatically is ticked and it's looking in /Users/james/Library/Caches/Metadata/1Password However, the correct location of my 1Password vault is /Users/james/Dropbox/1Password/1Password.agilekeychain Entering this path instead (or dragging and dropping the file into the field), doesn't resolve it, and it still says "Unable to find 1Password Data" . If I delete /Users/james/Library/Caches/Metadata/1Password and try ticking Discover Automatically again it just says "Unable to find suitable 1Password data path" In 1Password Preferences, I've verified that Enable 3rd party app integrations is ticked and I've tried toggling it off then on again. I'm using 1Password 6.8.4 and Alfred 3.5.1 on macOS 10.13.1 The only thing I can remember doing since it was last working was upgrading to 1Passwords hosted account plan, and then reverting back to my locally hosted vault in Dropbox. Any further suggestions?
  3. Managed to fix it! Must have been to do with lipsum.com forcing SSL. Just requires changing "curl http://lipsum.com" to "curl https://lipsum.com" in the 4 PHP scripts. @deanishe Your workflow looks great, but overkill for my needs. Plus your generated paragraphs could be a bit longer
×
×
  • Create New...