Jump to content

oliver.gierke

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. I am using the bookmarks feature quite extensively, often times to access a dedicated Google Hangout. I'd love to open that inside a new window so that I can continue browsing and keep that Hangout window separate to see the Hangout's participants. Do you think you could maybe add a CMD+ENTER action to a bookmark so that it opens in a new window?
  2. oliver.gierke

    Process named "faw" running on 70% CPU constantly

    @Andrew – uberawesome, thanks! I'm pretty sure I also tried searching first 🤔. Apologies for that. Any idea why I see that issue related to Fantastical starts? I've reproducibly tried a couple of times and have a hard time believing that that was just bad luck. Oh, here are the search results for "faw" on the forums. Only reveals this thread here:
  3. Hi all, I have a process named "faw" running on 70% CPU continuously and inspecting it through the Activity Monitor says its parent process is Alfred 3. I couldn't find anything on Google so far. If I quit Alfred, it still keeps on running so I have to force kill it. It looks like it's triggered by me starting Fantastical 2, which also starts said process. The process does not start up if I start Fantastical without Alfred running. I am currently running MacOS High Sierra. Anyone else seeing this, too?
  4. oliver.gierke

    LIFred: Control your LIFX smart bulbs

    I've just tried to configure the workflow by disabling scenes etc. Now I get this error whenever I try to use the bulbs: E, [2016-12-15 12:03:00 #90813] ERROR -- de.bieg-software.LIFred: A fatal error has occurred. You may seek help in the Alfred supporting site, forum or raise an issue in the bug tracking site. #<NoMethodError: undefined method `each' for nil:NilClass> ./lifx_script_filter.rb:136:in `block in <main>' /Users/olivergierke/Library/Application Support/Alfred 3/Alfred.alfredpreferences/workflows/user.workflow.122C1428-C9D2-4AF8-81E7-2068B1211383/bundle/ruby/2.0.0/gems/alfred-workflow-2.0.5/lib/alfred.rb:82:in `with_friendly_error' ./lifx_script_filter.rb:15:in `<main>' Has anyone seen that before?
  5. Trying to set up a custom search for an online repository I run into the problem that Alfred doesn't seem to accept pipes in search URIs. The URI I am trying to set up is http://search.maven.org/#search|ga|1|{query} As soon as I remove the part with the pipes it get's accepted but that of course doesn't work as it doesn't trigger the right search in the browser. That the URI in general works can be seen by following this link.
×